Laloww
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O pasta gerçekte çekildi.Doğum günü pastam.Yinede SağolSadece pasta yemek için geldim. Şaka maka doğum günün kutlu olsun tatlı şey. huehuehue
Telefon Klavyesiyle Boğuşurken Tapatalk'tan gönderildi...
O pasta gerçekte çekildi.Doğum günü pastam.Yinede SağolSadece pasta yemek için geldim. Şaka maka doğum günün kutlu olsun tatlı şey. huehuehue
O pasta gerçekte çekildi.Doğum günü pastam.Yinede Sağol
huehuehue Ben de aynı şekildeyim ama istem dışı gelen akrabalar ve hediye edilen çoraplar. Ne ise anlayamazsınız. huehuehueBenim doğumgünü pastam daha küçüktü. Çünkü parti yapmamıştım .s .s Ve de asla yapmam pastamı yer kanımı ya da kolamı içer bilgisayar oynarım benim için doğumgünü partisi budur. B)
huehuehue On dört yaşımdayım. Yedi yaşımdan beri çorap dışında bir şey hediye etmiyor akarabalarım. Bir ailem alıyor teknolojik şeyler onlar dışında. Ne ise sustum. huehuehuehueBana çorap hediye etseler içine asit koyar tuvalete atarım. Akrabaların mı geldi? Ölü taklidi yap giderler.
hueheuheu #PartiyeKarşıDirenZorinveKebap huehuehuehuehue\(^▽^@)ノ Yeyya. Doğumgünü partilerine hayır.
Atma. Twittir da bildiri yapacağım bu etiket ile sen de yapsana. huehuehue\(^▽^@)ノ Yeyya. Doğumgünü partilerine hayır.[DOUBLEPOST=1410689464,1410689416][/DOUBLEPOST]Tam dubstep dinleyeceğim ezan okunuyor <.< Gel de camiye molotof atma.
(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
huehuehuehue destek verin beyler bildiriye. huehuehueYeeeey ezan bitti.
ヾ(。◕ฺ∀◕ฺ)ノ ヾ(。◕ฺ∀◕ฺ)ノ ヾ(。◕ฺ∀◕ฺ)ノ ヽ(*⌒∇⌒*)ノ ヽ(*⌒∇⌒*)ノ ヽ(*⌒∇⌒*)ノ
Hihihihi
Hadi üpüşülüm. (づ。◕‿‿◕。)づ
Tamam hocam. huehuehueHeç kusura bakma bu beni aşar (⊙﹏⊙✿).
Huehuehue imzan mı?Tamam hocam. huehuehue
Yok forum vb. yerlerde gülüş şeklim. İmzam genelde ''İyi forumlar,iyi Kebaplar'' olur ya da ''KebapStronk'' olur.Huehuehue imzan mı?
Tatlı gözüküyorsun der iken? Benim çıktığım var. Sherien'den sonra bana sarma sakın. huehuehue
O zaman tamam. huehuehue Neden tatlı gözüküyorum?Lua ne alaka <.<
Ha mesajları beğeniyorum evet refleks olmuş artık. huehuehue"I Like it" şeysini yapıyosun ya çok tatlı gözüküyon (* >ω<)