Bugün Doğum günüm

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi ki doğdun!
Bu konuyu görünce bir zamanlar doğum günü partisi düzenleyip bir kaç arkadaşın milleti farklı konulara çekerek berbat ettiği zamanı hatırlıyorum ^_^
Şu arkadaş bu işte çok iyi = @zombiespaceman1
Alınma ama <_< Hala unutmadım tam tamına 2 saat bekledim sizi adamları meğersem başka konuya çekip muhabbet ediyon. :sinirli:

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi ki doğdun!
Bu konuyu görünce bir zamanlar doğum günü partisi düzenleyip bir kaç arkadaşın milleti farklı konulara çekerek berbat ettiği zamanı hatırlıyorum ^_^
Şu arkadaş bu işte çok iyi = @zombiespaceman1
Alınma ama <_< Hala unutmadım tam tamına 2 saat bekledim sizi adamları meğersem başka konuya çekip muhabbet ediyon. :sinirli:
başka konuyu ben açmadım :( bana sürpriz parti hazırlanmış ailem.Benimde oyuna giricek vaktim olmadı.Ben davet edip kaçtım sonra işleri Bir arakdaş devam ettirdi. Çok üzgünüm yarın mutlaka parti var :)

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
başka konuyu ben açmadım :( bana sürpriz parti hazırlanmış ailem.Benimde oyuna giricek vaktim olmadı.Ben davet edip kaçtım sonra işleri Bir arakdaş devam ettirdi. Çok üzgünüm yarın mutlaka parti var :)
Bahsettiğim zaman geçen yıl 27 Hazirandı ama :( Sen O zamanlar var mıydın? :(

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğum günün kutlu olsun . TF2 yada Battleblock Theater oynuyorsan eşya verebilirim :/ .(geç kaldım ama .)