Build Geliştirme | Buildimi nasıl geliştirebilirim ?

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar konuya şu şekilde gireyim. Skript biliyorum, java bilen arkadaşım var sunucu açtık fakat bizim buildler çöp. e yani sunucunun gelişeceğini düşünüyoruz o yüzden alıntı mapte kullanmıyoruz. Buildimi nasıl geliştirebilirim ? yardım edermisiniz. mümkünse şu şekilde yorumlar yapabilirmisiniz ?

- Buildini video izleyerek geliştirebilirsin al video linki

tarzında. Lütfen linkleride bırakın bulamıyorum saçma sapan videolar falan çıkıyor. Allah rızası için bi yardım edin be :(

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
videolar izle aynılarını yapmaya başla sonra kendi çapında bir builde başla ama bitene kadar sakın durma ne kadar kötü olursa olsun herşeyin bir başlangıcı vardır :D @bydemir06

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ev Yaparak Geliştir Bir Ev Yap Forma At Biz Eksiklerini Sana Söğleriz Zaten :)
Mesajın için teşekkür ederim deneyeceğim. unutmazsam etiketlerimde.

videolar izle aynılarını yapmaya başla sonra kendi çapında bir builde başla ama bitene kadar sakın durma ne kadar kötü olursa olsun herşeyin bir başlangıcı vardır :D @bydemir06
Teşekkür ederimde yapılan build videolarını sıkıcı buluyorum önerin varmı ne yapmam gerektiği hakkında ?

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesajın için teşekkür ederim deneyeceğim. unutmazsam etiketlerimde.

Teşekkür ederimde yapılan build videolarını sıkıcı buluyorum önerin varmı ne yapmam gerektiği hakkında ?
sıkıcı buluyosan bir build takımına katıl yada birisi build yaparken onu izle dene çalış çabala illaki bir yere gelirsin. "Kelebek Olmak İçin İlk Önce Tırtıl Olmalısın" :D

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Gerçek hayattaki yapılardan uyarlanarak bakarak yapmaya çalış.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
yabancı forumlara girip beğendiğin map leri indir sonra o map üzerinden giderek tabi aynısını yap demiyorum değiştirerek desenleri değiştirerek birşeyler yapmaya çalış ortaya bişeyler elbet çıkar bu tekniğin amacı ilham gelmesi başka bir şey değil ayrıca build geliştirmen için ilk önce hayal gücü lazım yoksa bu kodlamayla alakası falan yok yani.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
build hakkında öneri isterken lütfen ilk önce build resimlerinizi koyunuz ki size detaylı bir biçimde yardım edelim.

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an arkadaşla bir şey yaptık hayatımdaki ilk böyle ciddiye alıp yaptığım mapim diyebilirim (map bile sayılmaz)

Resimler:

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildini geliştirmek için kaç x kaç olacağını belirle elinden gelenin en iyisini değil elinden gelmez dediğini yapmaya çalış.
Buildleri inlece bu adam buraya bundan koymuş dur ben bunun bir değişini yapayım de.

Örneğin o home için çatıya 1x1 2x2 1x1 yap daha iyi olur üstüne kill veya yün koy.
daha iyi olacağından emin olabilrsin malesef bu tarz build ile yeni başlangıç adımları atan arkadaşlar için sadece video izle ve resimleri incele diye bilirim.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildini geliştirmek için kaç x kaç olacağını belirle elinden gelenin en iyisini değil elinden gelmez dediğini yapmaya çalış.
Buildleri inlece bu adam buraya bundan koymuş dur ben bunun bir değişini yapayım de.

Örneğin o home için çatıya 1x1 2x2 1x1 yap daha iyi olur üstüne kill veya yün koy.
daha iyi olacağından emin olabilrsin malesef bu tarz build ile yeni başlangıç adımları atan arkadaşlar için sadece video izle ve resimleri incele diye bilirim.
haklısın banada ders verirsin artık birde ZİNDAN