Build Planet | Eye Of Sky

BuildPlanet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Herkese merhaba,
Bugün, Build Planet sunucusu üyelerinden Xematic tarafından, birkaç dakika içerisinde yapılan, kule denemesi; "Eye Of Sky" adlı projemizi sizlere sunuyoruz. Lafı fazla uzatmadan fotoğraflara bir göz atalım:

Umarım beğenirsiniz...

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bir lobiye falan bağlı olsaydı güzel olurdu, ama bu sekilde pek beğenemedim. Basit bir kule gibi duruyor.

BuildPlanet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir lobiye falan bağlı olsaydı güzel olurdu, ama bu sekilde pek beğenemedim. Basit bir kule gibi duruyor.
Aslında PMC veya yabancı forumlar üzerinde paylaşılan yapılar artık klasik olmaktan çıktı. Hub spawn ve benzeri yapılar pek tercih edilmiyor günümüzde. Ben de o şekilde paylaşımlar yapmaya çalışıyorum.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Aslında PMC veya yabancı forumlar üzerinde paylaşılan yapılar artık klasik olmaktan çıktı. Hub spawn ve benzeri yapılar pek tercih edilmiyor günümüzde. Ben de o şekilde paylaşımlar yapmaya çalışıyorum.
Bahsine girerim PMC ve yabancı forum üzerinden paylasılan yapıların büyük çoğunluğu açık ve net bir sekilde 8/1 yapılardır.
PMC, yabancı forum takip etmem yapı yapmaktanda anlamam ama simetrik yapılarıda beğenemiyorum. Çok kurular. :) Güzel bir lobi yapıp koyabilirsiniz misal.

BuildPlanet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bahsine girerim PMC ve yabancı forum üzerinden paylasılan yapıların büyük çoğunluğu açık ve net bir sekilde 8/1 yapılardır.
PMC, yabancı forum takip etmem yapı yapmaktanda anlamam ama simetrik yapılarıda beğenemiyorum. Çok kurular. :) Güzel bir lobi yapıp koyabilirsiniz misal.
Açıkçası size katılmıyorum. Ama yine de görüşünüz için teşekkür ederim.