Build Planet | Roma Island

BuildPlanet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Herkese merhaba,
Bugün, Build Planet sunucusu üyeleri tarafından, birkaç saat içerisinde yapılan, BetaCraft SkyBlock spawnı; "Roma Island" adlı projemizi sizlere sunuyoruz. Lafı fazla uzatmadan fotoğraflara bir göz atalım:

Umarım beğenirsiniz...

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir zamanların efsanesi olan Fırat " @Eriny " nin heykel lerine çok benzettim. Ada şeklini hiç beğenmedim ama onun haricinde big tree leriniz yapmış oldunuz spawn noktası filan hoşuma gitti açıkcası ama geliştirile bilir el emeğinize sağlık. Blok seçimleriniz de güzel ama small medival home u da beğenmedim çatı kısmını ekliyim unutmadan onun haricinde güzel bir çalışma :)

BuildPlanet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bir zamanların efsanesi olan Fırat " @Eriny " nin heykel lerine çok benzettim. Ada şeklini hiç beğenmedim ama onun haricinde big tree leriniz yapmış oldunuz spawn noktası filan hoşuma gitti açıkcası ama geliştirile bilir el emeğinize sağlık. Blok seçimleriniz de güzel ama small medival home u da beğenmedim çatı kısmını ekliyim unutmadan onun haricinde güzel bir çalışma :)

Fırat da bir Build Planet Akademi üyesi zaten... Bir zamanlar o da Beta Craft için Faction spawnı yapıp, paylaşmıştı. Sağolun yorumunuz için...

Buildlerinizi geliştirmeniz lazım :gözkırpanifade: :gülenifade:

Hatalarımızı söylerseniz seviniriz...

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Fırat da bir Build Planet Akademi üyesi zaten... Bir zamanlar o da Beta Craft için Faction spawnı yapıp, paylaşmıştı. Sağolun yorumunuz için...

Hatalarımızı söylerseniz seviniriz...
Şaka yapmıştım.Buildleriniz gerçekten güzel ama o evin gövdesiyle çatısı birazcık uyuşmazlık gösteriyor gibi.Tabikide profesyonel değilim.Neyse başarılar :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Övünmek gibi olmasın tek başıma yaptım.

(Yalan)