Build Takımı

WestioBilişim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben kendi çapımda bir build takımı kurmak istiyorum ve 12 - 13 yaşında(yaş ayrımı yapmak istemiyorum ama maalesef büyük yaş daha iyi) çok usta olmasada işinde usta bir mimar arıyorum. Tabii ki bizden de birkaç örnek atacak olursak;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Umarım anlaşabiliceğimiz arkadaşlar çıkar :)
kendine güvenenler bu konunun altına yorum yazsın konuşuruz.

redshade11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba ben bir mimar değilim fakat kendime ait makinem var sunucu yapıyoruz orada bize yardım edebilir bizle çalışabilirsin tabi gerekli denemeleri yaptıktan sonra kendine bir build takımı oluşturabilirsin dahasıda sana bir sunucu verebiliriz akademi işlerine girebilirsin ve fazlası ulaşmak istersen .

WestioBilişim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şartlarınızı yazsanız, detayları belirtseniz daha iyi olur :)
Şartları yazsam bile maalesef yani komut bilgisi 99% olmalı desem benim öyle diyecekler aynı kapıya çıkıyor :(

Öncelikle merhaba ben bir mimar değilim fakat kendime ait makinem var sunucu yapıyoruz orada bize yardım edebilir bizle çalışabilirsin tabi gerekli denemeleri yaptıktan sonra kendine bir build takımı oluşturabilirsin dahasıda sana bir sunucu verebiliriz akademi işlerine girebilirsin ve fazlası ulaşmak istersen .
Makineye ihtiyacım yok teşekkürler

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Takımına bir şeyler öğretmek için kendin daha fazla teknik bilmelisin ki bu fotoğraflarda sadece slab/merdiven desenlerinden başka öğretebileceğin bir şey yok gibi gözüküyor. Bence kendin tek başına ilerlemeye bak, eğer iyi bir bilgin ve el becerinin olduğuna inandığın zaman da takım açmaya çalış. Başarılar dilerim sana :ıslık:

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şartları yazsam bile maalesef yani komut bilgisi 99% olmalı desem benim öyle diyecekler aynı kapıya çıkıyor :(

Makineye ihtiyacım yok teşekkürler
Komut bilgisi %99 olan kişi yoktur. Bunu yalana çeviren vardır. Bu benim düşüncem. Zaten yüzdelik komut bilgisinin altında bildiğiniz tüm komutları ve komutların işlevlerini kendinize göre açıklayınız yazsa da hiç işe yaramıyor. Xeressa arkadaşın dediği her şeye katılıyorum.

WestioBilişim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Takımına bir şeyler öğretmek için kendin daha fazla teknik bilmelisin ki bu fotoğraflarda sadece slab/merdiven desenlerinden başka öğretebileceğin bir şey yok gibi gözüküyor. Bence kendin tek başına ilerlemeye bak, eğer iyi bir bilgin ve el becerinin olduğuna inandığın zaman da takım açmaya çalış. Başarılar dilerim sana :ıslık:
elimde bir kaç örnek daha var sadece bunlar değil
Komut bilgisi %99 olan kişi yoktur. Bunu yalana çeviren vardır. Bu benim düşüncem. Zaten yüzdelik komut bilgisinin altında bildiğiniz tüm komutları ve komutların işlevlerini kendinize göre açıklayınız yazsa da hiç işe yaramıyor. Xeressa arkadaşın dediği her şeye katılıyorum.
ben onu örnek olarak verdim 80% bilgi desem adam 90% bilgim diyor sorun o

MustafaDemirel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
merhaba, adım Mustafa. Sizlere kendimden bahsetmek isterim ;

13 yaşındayım,
3 yıldır minecraft oynuyorum,

2 yıllık mimarım.

Hayal gücüm güçlü olduğunda dolayı
inşa(build) yaparken hemen neyi nereye koyacağımı kavrayabiliyorum. Komutlarla aram iyi, uzun zamandır başka bir takımdaydım ama bazı detaylar yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. yeni bi takım arıyorum. Umarım sizlerle birlikte olurum, iletişim için ;

Gmail : [email protected]
Facebook :

VictoryTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela bir forum yaparsan insanları daha iyi tanırsın örneğin bir örnek forum ;
Ad :
Soy Ad :
Örnek Build Resimlerin :

YusufDC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Boyle Kendine Takim Kurarsan Bile Fazla Faydali Olmaz Burda Coluk Cocuklar Hemen Atlar Buildim İyi vb Onun İcin İlk Bir Forum Yap Ondan Sonra Skype Konus Ve Yas Sınırı Getir İyi Aksamlar!

WestioBilişim

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skype adresin var mı ?
merhaba, adım Mustafa. Sizlere kendimden bahsetmek isterim ;

13 yaşındayım,
3 yıldır minecraft oynuyorum,

2 yıllık mimarım.

Hayal gücüm güçlü olduğunda dolayı
inşa(build) yaparken hemen neyi nereye koyacağımı kavrayabiliyorum. Komutlarla aram iyi, uzun zamandır başka bir takımdaydım ama bazı detaylar yüzünden ayrılmak zorunda kaldım. yeni bi takım arıyorum. Umarım sizlerle birlikte olurum, iletişim için ;

Gmail : [email protected]
Facebook :

Mesela bir forum yaparsan insanları daha iyi tanırsın örneğin bir örnek forum ;
Ad :
Soy Ad :
Örnek Build Resimlerin :
Teşekkürler tekrar konu açarsam böyle yapacağım

Boyle Kendine Takim Kurarsan Bile Fazla Faydali Olmaz Burda Coluk Cocuklar Hemen Atlar Buildim İyi vb Onun İcin İlk Bir Forum Yap Ondan Sonra Skype Konus Ve Yas Sınırı Getir İyi Aksamlar!
Başka nerde arayabileceğimi bilmiyorum skype facebook gibi sosyal medyalardada aynı olay söz konusu