- En iyi cevaplar
- 18
Öncelikle biz kimiz?
Biz maplar yapıyoruz -sizlere sunabilmek için-, serverimizde pixel artlar, yapılar yapıyoruz.
-Alpina Studios
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İsmimiz ve Logomuz
Size ismimizin hikayesini anlatmak ve logomuzun anlamını söylemek isterim.
Alpina adı bizim burçlarımızın yıldızlarının birleşiminden geliyor. Her burcun yıldızları vardır. Biz kurucular kendimizinkileri araştırdık ve isimlerini birleştirik. Yani bu isim hepimizi temsil edecek anlamlı bir isim oldu.
Logomuza gelirsek, hepimiz kendi kişiliğini temsil edecek bir renk söyledi bu renkleri kullanarak bir logo tasarladık.
Rastgele isimler veya logolar seçmedik yani, bunlar bizi temsil ediyorlar
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 kişi birlikte bunun hakkında bir kanal bile açtık
Logomuz:
Biz maplar yapıyoruz -sizlere sunabilmek için-, serverimizde pixel artlar, yapılar yapıyoruz.
-Alpina Studios
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İsmimiz ve Logomuz
Size ismimizin hikayesini anlatmak ve logomuzun anlamını söylemek isterim.
Alpina adı bizim burçlarımızın yıldızlarının birleşiminden geliyor. Her burcun yıldızları vardır. Biz kurucular kendimizinkileri araştırdık ve isimlerini birleştirik. Yani bu isim hepimizi temsil edecek anlamlı bir isim oldu.
Logomuza gelirsek, hepimiz kendi kişiliğini temsil edecek bir renk söyledi bu renkleri kullanarak bir logo tasarladık.
Rastgele isimler veya logolar seçmedik yani, bunlar bizi temsil ediyorlar
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 kişi birlikte bunun hakkında bir kanal bile açtık
Logomuz:
Kanalımızda benim yaptığım pixel artlar için tutorial videoları yayınlayacağız yani buna benzer videolar
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bizim bu az kişilik küçük ailemize katılıp ailemizi büyütmemize yardım etmek isteyen kişiler için
Bilgi almak isteyenler beni Discorddan ekleyebilir
MrsCullen#7769
Kanala katılmadan önce başvurmanızı daha mantıklı buldum.
Herkese cevap vereceğim. Yeter ki bize katılmak isteyin.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ama şartlarımızı söylemeliyim!
➤ Şahsa Küfür Yasaktır.
➤ İnsanları Rahatsız Etmek Yasaktır.
➤ Kötü&Cinsel Resimler Paylaşmak Yasaktır.
➤ İnsanları Küçük Görmek Yasaktır.
➤ Saygılı Olunuz.
➤ Spam Yapmak Yasaktır.
Biz build konusunda gelişmiş veya gelişmekte olan herkesi kabul edeceğiz
Lütfen konu düzenini yargılamayın. Önemli olan içerik
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bizim bu az kişilik küçük ailemize katılıp ailemizi büyütmemize yardım etmek isteyen kişiler için
Bilgi almak isteyenler beni Discorddan ekleyebilir
MrsCullen#7769
Kanala katılmadan önce başvurmanızı daha mantıklı buldum.
Herkese cevap vereceğim. Yeter ki bize katılmak isteyin.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ama şartlarımızı söylemeliyim!
➤ Şahsa Küfür Yasaktır.
➤ İnsanları Rahatsız Etmek Yasaktır.
➤ Kötü&Cinsel Resimler Paylaşmak Yasaktır.
➤ İnsanları Küçük Görmek Yasaktır.
➤ Saygılı Olunuz.
➤ Spam Yapmak Yasaktır.
Biz build konusunda gelişmiş veya gelişmekte olan herkesi kabul edeceğiz
Lütfen konu düzenini yargılamayın. Önemli olan içerik
Son düzenleme: