Build takımları ve buildler hakkında.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gayet basit bir soru sormak istiyorum neden insanlar 60-70 küsür liralar verip build takımlarından ya da bireysel builderlerden yapı alıyor ? İnternette bu kadar çok bedava yapı varken ? Yani buildler gerçekten 70-80 lira etmeli mi ?

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kazı Kazan meselesi. İnsanlar iyi buildlerin daha fazla müptela: daha fazla para denklemini oluşturduğunu düşünüyor. Yetmiş lira çok pahalı fakat.

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam İsteklerine Göre Bir Yapı İstedikleri İçin Olabilir
Fakat 70TL Gerçekten Pahalı...

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence de 60-70 TL çok pahalı fakat insanlar farklı olmak istiyorlar. İnternetten bulduğu haritayı kullandıklarında sürekli (ç)alıntı şeklinde saçmaca yorumlar alıyorlar.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence de 60-70 TL çok pahalı fakat insanlar farklı olmak istiyorlar. İnternetten bulduğu haritayı kullandıklarında sürekli (ç)alıntı şeklinde saçmaca yorumlar alıyorlar.

İyi bir arama yapan arada köşede kalmış gayet iyi haritalar bulabiliyor. Gidip planet mc'den en çok indirilen haritaları indirsinler demiyorum.

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek bende olsun işi bu biraz. Her insan sevmiyor kullandığının kullanılmasını
Bende aynıyım, hazır harita kullanmam. Kendim yaparım
Hoş bir şey olmasa da; açacağınız sunucunun asilliğini arttırır. Cebi boşaltır ancak dediğim gibi iyi yanı budur.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Başkasının farklı düşüncelerle ve amaçlarla yaptığı yapıları neden kullansın.Tamamen kendi amacına hizmet eden haritalar yaptırabilirsin.Ayrıca profosyonel bir mimar bulmak kolay değil,verdiğimiz emeklerde ortada.Bazı haritalar haftalar alıyor.Ayrıca 70tl ye pahalı diyorsunuz ama 500 600 dolardan çıkan haritalar var.Kısaca ekmeğimizle oynamayın .sss

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
MapDownloader modu ile sunucunuzdaki harita çalınabilinir.O yüzden kimse farklı olamaz bu minecraftta
Gerekli önlemler alınabilir,tamamen engellenebilir.Ayrıca noterliklerden telif hakkını alabilirsiniz elektronik dosyaların.Çoluk çocuğa çaldıracak map yok bizde :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başkasının farklı düşüncelerle ve amaçlarla yaptığı yapıları neden kullansın.Tamamen kendi amacına hizmet eden haritalar yaptırabilirsin.Ayrıca profosyonel bir mimar bulmak kolay değil,verdiğimiz emeklerde ortada.Bazı haritalar haftalar alıyor.Ayrıca 70tl ye pahalı diyorsunuz ama 500 600 dolardan çıkan haritalar var.Kısaca ekmeğimizle oynamayın .sss

Eğer fiyatların tartışılmasını savunmuyorsan sırtını dayadığın liberal eknonomiyi pek anlamamışsın demek.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verilen emekle doğru orantılı bir fiyat artışı var, tartışmaya açık bile değil.

Verdiğiniz emekle eşit işlere daha az bir fiyat istedikleri anda ekmeğinizle oynanmış olur. İnsanlar "Bu yanlış değil mi ?" dediğinde olmaz. Ki zaten soruyorum meydan okumak gibi bir derdim yok.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Verilen emekle doğru orantılı bir fiyat artışı var, tartışmaya açık bile değil.
Emeğe göre değişen bir sistem var, yani adam yapıtına çok emek vermiştir ancak gereken başarıyı elde edememiştir, bu gibi durumlarda emeğe değil de başarıya yani yapıtın güzelliğine bakılmalıdır. Yoksa 1 hafta emek verip çöp bir şey yaparsan bunu da 100 tl'ye satmak istersen bahanen emek olmasın. Bunu da yazın bir yerlere değerlendirirsiniz xd