Kardeş Zaten Yetenekleri Açtığım Serverde Gösteriyorum w.e w.g pluginlerini yükledim şu an 3 kişiyizHayır Anlamıyorum Adam Mimar Grubu Kuruyor Ve Siz Bu Adamın Nasıl Yapıtlar Yaptığını Bile Bilmiyorsunuz Neden Başvuru Yapıyorsunuz Anlamıyorum
Bari Konuya ' Grup Kuruyorum Benim Yapılarımdan Bir Kaç Örnek Beğenirseniz Grubumuza Katılın ' Gibi Birkaç Resim Eklersen Adamlar Senin Ne Kadar Başarılı Yada Başarısız Olduğunu Görüp Ona Göre Başvuru Yaparlar Yada Yapmazlar Belki Çok Yetenekli Birisi Geldi Ve Dedi ' Ben Bu Adamın Yapıtlarını Görmeden Onunla Nasıl Ekip Kurayım ' Yani önce Kendi Özelliğinizi Belirtmelisinizki Onlarda Sizi Seçsin
Skypeden aradım bobmarleyfurkan die hiçbir sonuş yokAd:Anıl Hacıoğlu
Mimarlıkta Kendinize 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz:8-9
Yaptığınız Yapıtların Fotoğrafı(İsteğe Bağlı):fotoğraf Yok
Minecraft ı Kaç Yıldır Oynuyorsunuz:5
Katiliyorum.Yapacagim edeceğim gibi şeyler hiç inandirici olmuyor eski veya yeni yaptiginiz yapitlardan birkacini atarsaniz iyi olurİnsanlar neden senin takımına gelsinler, ne kadar tecrüben var vs bunları belirt![]()
W.G Ne İşinize Yarıyacak Sorması AyıpKardeş Zaten Yetenekleri Açtığım Serverde Gösteriyorum w.e w.g pluginlerini yükledim şu an 3 kişiyiz bi server spawnı üzerinde çalışyoruz
Öylesine YükledimW.G Ne İşinize Yarıyacak Sorması Ayıp![]()
Şuanki Devam Eden Ç alışmamız H.g MapıW.G Ne İşinize Yarıyacak Sorması Ayıp![]()
atım süteBittiginde reimlerini atarmısınız? bakacagim simdi atsanizda olur degerlendirme yapabiliriz![]()
ö.d
Özele gelAd: Deniz
Mimar Lıkta Kendinize 10 Üzerinden Kaç Verirsiniz: 8,5
Yaptığınız Yapıtların Fotoğrafı(İsteğe Bağlı):![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minecraft ı Kaç Yıldır Oynuyorsunuz: 3,5[DOUBLEPOST=1408116871,1408116838][/DOUBLEPOST]Diğer 3 foto çıkmamış onlar önemli idi ama neyse
salak mısın alakası yok benimki farklı ben çit yerine cam kullandım bedrock ve daha bissürü faklı blok kullandım ve ben bunu hg mapım için birebir yaptım