Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim ben buildi kimseden öğrenmedim. Keraliside sadece Medieval buildlerini izliyorum. Build yapmak için yaratıcılık gerek. birisinin öğretmesiyle builder olunmaz
Doğrudur, Düşünce yapımı değiştirmem, imkanı yok. Benim build eleştrilerim Tamamen "Buildin kötü yanları" üzerine İyi yanları olabilir ama Kötü yanlarını söylemeyi tercih ederim. Zaten forumun %98 i İyi yorum yapıyorken Neden bende iyi yönlerini söyliyeyim ?.
Ben de nerdeyse senin gibiyim iyi buildler yapmaya yeni başladım serverim de var hamachisiz nitradodan aldim eger çalışma yapmak isterseniz gelin serverim tekkit zaten dekorasyon ve yapi malzemesi olarak zengin bir mod
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.