BuildCraft - Ayrıntılı mod tanıtımı (borular,Quarry,pompa,Gateler ve Kullanımları)

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bu video ile
  • Buildcraft modunun genel tanıtımını
  • Buildcraft borularının işlevlerini
  • Motorların çalışma prensiplerini
  • Pompanın nasıl kullanılacağını
  • Petrol rafinerisinin nasıl kullanındığını
  • Boruların üzerine konan ve işleri otomatikleştiren gatelerin nasıl yapıldığını ve çalıştığını
Ayrıntılı bir şekilde anlattım izlemenizi tavsiye ederim

Buildcraft modu ensevidiğim modlar sırasında ilkinci sırada bakalım siz de sevicekmisiniz :D

Devam videosu :

Son düzenleme:

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
video resmi düzeltildi linkler eklendi iyi sehirler[DOUBLEPOST=1395007194,1394876590][/DOUBLEPOST]izlediğiniz için teşekkürler yeni bölüm sınav aftasından sonra geliyor ! :D

KuzuCevirme

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
çöp sadece buildcraft ile bitmez bence iş örnekveriyorum ftb ultimate modpaketini kullan gregtech falanda var orada genel reaktor yapimi gibi bir butun halinda ele al olayi

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet bütün ftb i bi videoda anlatayım :) zaten bilmeyenler için çektim videoyu ve bu modu çok sevdiğimden ayrıntılı olmasını istedim. birinin çöpü diğerinin hazinesidir. ve böyle video kolay kolay yapılmıyor, sunucu olarak pek iyi olmayabilirim ama zaten kendi zevkim için çekiyorum, benim için minecraftı zevkli kılan bu. Ve şu mod paketlerinden nefret ediyorum. kendi modlarımı bulup kullanabilen bi insanım. öyle bin tane modu birden kullanmak zaten çok saçma.[DOUBLEPOST=1395985258,1395091971][/DOUBLEPOST]100 izlenim .. :) iyidir daha da fazlası gerekirdi ama :D

Son düzenleme:

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk kez 30 Dakikanın üstündeki bi video yu oturup hiç durmadan izledim :D

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
içimi rahatlattın var ya :D video biraz uzun olunca insanlar sıkılır diye düşünmüştüm. ama aynı ben gibi bu konulara ilgisi olan insanların da olduğunu bilmek güzel :)[DOUBLEPOST=1396027407,1396027165][/DOUBLEPOST]Devam videosu eklendi ilk videoda anlatmadığım yerleri anlatım iyi sehirler :D takip etmeyi unutmayın[DOUBLEPOST=1397294587][/DOUBLEPOST]3. bölüm yakında gelice builcraftta manyak değişiklikler oldu hadi bakalım.