[builde geri dönüyorum] vic try 4 pro builderler ve ronin bt için özellikle

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
deneme 4 odundan medyivilden aşağı yukarı kurtardım yapıyı tamamen kendim uydurdum bu arada neyse uzatmadan resimler şöyle:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

beğendiyseniz yorum atin yeter :D

Son düzenleme:

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığın yapılara nazaran daha güzel olmuş :) Tek sorunun Blok uyumunu tam kavrayamamış olman. Ayrıca çok cam ve çit kullanmamaya bak.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Blok Uyumsuzluğu Var Youtubeden Video İzlersen Faha Faydalı Olur

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka renk odunlari kullanmayı dene :) Ama viktoryada odun ne kadar doğru o tartışılır :D

LT18i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya işte odundan başka ne kullanabilirim bu soru yüzünden hep odunda takılı kalıyom taş medievalin quartz modernin odun tam ortada kaliyo o yüzden kullaniyom :D

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Victorian tarzı mimari iki çeşide ayrılıyor; "İmperial" ve "Classic"

Classic olan mimarilerde daha sade tasarımlar kullanılıyor ve Build odundan geçilmiyor. Sanırım @Akuena07 arkadaşın demek istediği tür bu.

İmperial tarzında ki mimarilerde ise genellikle Taş tuğla ve benzeri bloklar kullanılıyor. Dekorasyon ve Tasarım aşırı şekilde ön plana çıktığı bir çeşittir. Örnek isteyen arkadaşlar bu haritayı inceleyebilir.

Son düzenleme:

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Victorian tarzı mimari iki çeşide ayrılıyor; "İmperial" ve "Classic"

Classic olan mimarilerde daha sade tasarımlar kullanılıyor ve Build odundan geçilmiyor. Sanırım @Akuena07 arkadaşın demek istediği tür bu.

İmperial tarzında ki mimarilerde ise genellikle Taş tuğla ve benzeri bloklar kullanılıyor. Dekorasyon ve Tasarım aşırı şekilde ön plana çıkar. Örnek isteyen arkadaşlar bu haritayı inceleyebilir.
bu yanını hiç bilmiyordum şimdi canım aşırı imperial çekti varya :D

Akuena07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bynovem ronini ezer geçer
edit : bence
bynovem de ronin takımı da çok iyiler fakat minecraftta sonsuz yapı kombinasyonu olduğu için herkezin görüşü göz zevkine göre oluyo açıkcası ben ikisini de çok seviyorum fakat bynovem şu anda hala zıttı ilkoyuncu olan serverde mi çalışıyo (reklam yapmamak için :D) ordaysa ondan da birkaç fikir almayi çok isterim