HestiaKnife
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Project Rophus ekibi olarak büyük bir sıkıntı içindeyiz ki bu da bu dizinin çıkacağı zamanı uzatan bir sıkıntı.
Şu anlık diziyi çekmemek için kalan tek şey buildler. Ki bilin bakalım build için ne gerekiyor?
Evet doğru tahmin ettiniz builder!
Artık gerçekten çok ihtiyacımız var. @AhmetAlperen 'im tek başına çalışa çalışa ölecek çocuk iyi iş yapıyor ama tek başına yapmak gerçekten uzun sürüyor. Bu süreyi kısaltmak için schematic kullanmaya karar versek bile yetmedi!
Ad:
Deneyim: (Uzman/Ortalama)
(Builderler test edilecektir. Eğer buildiniz kötü ise lütfen ama lütfen başvuru yapıp zamanımızı boşuna çalmayın!)
Bu arada bir türlü Map için Yetkili alımları kısmını bulamadığım için konuyu buraya açtım. Eğer yanlış yerde ise kusuruma bakmayın yani builder burda aranır diye düşündüm...
Ve şimdi pR hakkında ufak gelişmelerde SS'ler;
@AhmetAlperen 'in tek başına yaptığı başarı; (Schematicler ile birlikte)
Yazık lan alperene :'( Kimse yardım etmeyecek mi çocuk büyük bir yük omuzlandı!
Heyt be! Koca yürekli alperen be! Yaşa be!
Şu anlık diziyi çekmemek için kalan tek şey buildler. Ki bilin bakalım build için ne gerekiyor?
Evet doğru tahmin ettiniz builder!
Artık gerçekten çok ihtiyacımız var. @AhmetAlperen 'im tek başına çalışa çalışa ölecek çocuk iyi iş yapıyor ama tek başına yapmak gerçekten uzun sürüyor. Bu süreyi kısaltmak için schematic kullanmaya karar versek bile yetmedi!
Ad:
Deneyim: (Uzman/Ortalama)
(Builderler test edilecektir. Eğer buildiniz kötü ise lütfen ama lütfen başvuru yapıp zamanımızı boşuna çalmayın!)
Bu arada bir türlü Map için Yetkili alımları kısmını bulamadığım için konuyu buraya açtım. Eğer yanlış yerde ise kusuruma bakmayın yani builder burda aranır diye düşündüm...
Ve şimdi pR hakkında ufak gelişmelerde SS'ler;
@AhmetAlperen 'in tek başına yaptığı başarı; (Schematicler ile birlikte)
Yazık lan alperene :'( Kimse yardım etmeyecek mi çocuk büyük bir yük omuzlandı!
Heyt be! Koca yürekli alperen be! Yaşa be!