Builder Alımı!

Dogoyess

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Evet herkese merhaba.Ben ve arkadaşım 1 hafta kadar önce bir server açtık serverin herşeyi tamam map de dahil fakat mapde event alanı,markette eksiklikler gibi şeyler var bu küçük şeyleri halledebilecek bi buildera ihtiyacım var ve bu kişi sadece bunları yapıp gitmiyecek yaz boyunca açık olan serverimizde hep oynayabilecektir.
İstediğim özellikler 15 yaş üstü olması ve skype,ts3 kullanabilecek olması(ikisinden biri) haftanın 5 günü aktif olmasını istiyorum tabii ki akşama kadar değil en az 3 4 saat kadar alttaki şekilde yorum atarsanız konuşabiliriz.
İSİM:
KAÇ YILDIR OYNUYORSUNUZ:
SKYPE İSMİ:

berkekılıç

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İSİM:BERKE KILIÇ
YAPTIĞINIZ BİR PROJENİN RESMİ: SKYPE EKLERSEN ATABİLİRİM BURDAN ATMAK İSTEMİYORUM
KAÇ YILDIR OYNUYORSUNUZ: 3
SKYPE İSMİ: berkefe5959

NOT: KARDEŞİM SADECE BUİLDER DEĞİLDE YOUTUBER FİLENDE OLUR NE OLURSA OLSUN OLUR YOUTUBE KANALIMDA VAR SIKINTI OLMAZ SKYPEMİ EKLE

FirePunchRS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İSİM:Ayberk
YAPTIĞINIZ BİR PROJENİN RESMİ: Fotograf Cekmiyorum
KAÇ YILDIR OYNUYORSUNUZ:4
SKYPE İSMİ:justed.man

SuplexCityBitchX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İSİM: Eren
YAPTIĞINIZ BİR PROJENİN RESMİ: İ.S.S Oyununda özel harita tasarımcısıydım (maaşlı) kardeşim kasabaları ben tasarlıyordum bakabilirsin
KAÇ YILDIR OYNUYORSUNUZ: 4
SKYPE İSMİ: xeren14x (3 oyunda sunucum var gmod - gtasa - arma 3 bilgim sağlamdır)

OrhunGkc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İSİM:orhun Gökçe
YAPTIĞINIZ BİR PROJENİN RESMİ:skype de atıcam
KAÇ YILDIR OYNUYORSUNUZ:6-7
SKYPE İSMİ:orhunGkc

SnipeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İSİM: Eren
YAPTIĞINIZ BİR PROJENİN RESMİ: İ.S.S Oyununda özel harita tasarımcısıydım (maaşlı) kardeşim kasabaları ben tasarlıyordum bakabilirsin
KAÇ YILDIR OYNUYORSUNUZ: 4
SKYPE İSMİ: xeren14x (3 oyunda sunucum var gmod - gtasa - arma 3 bilgim sağlamdır)
Komikmiş cidden kardeşim Infestationda özel harita tasarımcısı he birde maaşlı :)))

SuplexCityBitchX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucunun bilgiler kısmına girip sayfasından yetkililere bakabilirsin maaş bir kere alındıyor 65$ az bilgin olsa düşünürsün

sen alalh bilir tüm haritayı ben tek yaptım düşünüyorsundur kasabaları ben ve yardım eder polonyalı bir arkdaş ile yapıyorduk o detayları ben binaları yerleştirme ile görevliydik birde maaş 2000tl felan diye düşünmemişsindir işallah.

shodowhawk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
isim :emre kaan
kaç saat aktifsiniz:neredeyse bütün gün hatta gecelride uyanık kalıyorum
neden ben i seçmelisin:3 farklı serverde mimar oldum ve sağlam bir build teamım var serverlerde spawn ve lobileri yaparız(yaplıarımdan birkaç fotoğrafı skypeden atarım)