Builder Alımı

ByllEmir

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar şimdilik hamachili sv açtım yarın batiden host alıyoruz para falan her şey hazır şimdiki svdeki paketi oraya taşicaz bi builder arıyoruz olmak isteyen özelden msj atsın

iBaran_HD

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben Olurum Kardeşim
Ad = Baran Ege
Yaş = 14
Komut Bilgin = %98
Oyuncularla Aran Nasıl = İyidir Küfür, argo kullanmam.
Oyundaki İsmin = iBaranHD
İletişim Discord = AƬN M. | ƙɾʌʅ ƙơƅɾʌ#8525

yavrubircivciv

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba , İsmim Boğaçhan 16 yaşında insanları ve oyuncuların halinden anlayan biriyim. Server de yeri gelir mimar yeri gelir rehber yeri gelir oyuncuların şikayetlerini dinler ve çözüm bulmaya çalışırım. Build im iyi demeyeceğim çünkü herkesin build I kendısıne göre güzeldir Build imin güzel olup olmadığını sizler degerlendirecelsiniz. Oyundaki İsmim HissizPanda
İyi Yakşamlar.

ByllEmir

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba , İsmim Boğaçhan 16 yaşında insanları ve oyuncuların halinden anlayan biriyim. Server de yeri gelir mimar yeri gelir rehber yeri gelir oyuncuların şikayetlerini dinler ve çözüm bulmaya çalışırım. Build im iyi demeyeceğim çünkü herkesin build I kendısıne göre güzeldir Build imin güzel olup olmadığını sizler degerlendirecelsiniz. Oyundaki İsmim HissizPanda
İyi Yakşamlar.
okadar profesyonel biriside aramıyoruz biz başka şeylerle ugraştıgımız için yapamıyoruz basit olsada olur :)
[automerge]1528361241[/automerge]
Admin Alımı Yokmmu
admin alımı şimdilik olmayacak bugün serveri açıcaz bi 10 - 20 kişi gelirse olucak
[automerge]1528379054[/automerge]
arkadaşlar alım devam ediyor açtıgımız svdede ona mod veya admin verecegiz

Son düzenleme:

xKadirBeyxx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
okadar profesyonel biriside aramıyoruz biz başka şeylerle ugraştıgımız için yapamıyoruz basit olsada olur :)
[automerge]1528361241[/automerge]

admin alımı şimdilik olmayacak bugün serveri açıcaz bi 10 - 20 kişi gelirse olucak
[automerge]1528379054[/automerge]
arkadaşlar alım devam ediyor açtıgımız svdede ona mod veya admin verecegiz
Alım Yokmu Yani ??
Sw ip at

ByllEmir

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar alım devam ediyor sunucumuz açıldı lütfen ben olurum deyipte sonradan kaçmayın sözünüzün arkasında durun