Builder arıyoruz | King Lore

Boraciner

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Bora. Bize KingLore adlı sunucumuza builder gerek. Sunucumuzda proffesyonel builderlar arıyoruz. Bu kişileri seçmek için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yüklenen build savelerini kullanıcaz. Eğer en iyisi seçilmek istiyorsan bunu yap. Içine bir Villa (Modern) Bir Spawn birde Sunucu sahiplerinin heykellerini koyunuz. (Sunucu sahip adları 3DGun, eren_tasoren) Cevap olarak bunu Kopyla yapıştır yapıp atın. Sunucu yerinde hala daha çalıştığınız sunucuları yeşille artık çalışmadığınız sunucuları kırmızı ile yazınız ve çalışmadıklarınızada neden çalışmadağınızı yazın mesela istifa ettim.
  • Adınız:
  • Yaşınız:
  • Email:
  • Hangi sunucularda çalışma yaptınız:
  • IGN:
  • Dünya Dosyası:
=========Örnek=======
  • Adınız: Bora
  • Yaşınız: 12
  • Email: [email protected]
  • Hangi sunucularda çalışma yaptınız: Ornek sunucu, Ornek sunucu (Istifa), Ornek sunucu
  • IGN: 3DGun
  • Dünya Dosyası:

McYaralıJust

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Harbi Bora
Yaşınız:15
email:[email protected] fkat siz skypeden ulaşsanız skype:bora.oral2
Hangi Sunucularda görev yaptınız genellikle küçük sunucularda 12 tane mi ne

AliReyizPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız----->Ali
Yaşınız----->14
Email----->[email protected]
Skype'm----->AliReyizPvP
Hangi sunucularda çalışma yaptınız----->20 Ye Yakın Serverlerde Profissional olarak Builderlik,UstaRehberlik ve birçok yetkiye sahip oldum.Çalıştığım Serverlerden 1. BraverCraftNW.rabisu.com----->Builder,UstaRehber -----> Server malesef PARA SIKINTISI Yüzünden kapatıldı !!!
2.AlphaCraft.rabisu.com----->DenemeRehber,Rehber,UstaRehber,Builder olarak çalıştım şu an Builderim -----> şu an bakımda yetkiler sıfırlandı yeniden geri verilcek yetkiler !!!
Gerisini daha bilmiyorum ama en çok serverlerde çalıştığım yetki Builder
VIP Hammadde ----->
<-----

Son düzenleme: