Builder Ödüllü-Batıhostta nasıl sunucu alacam

BorakanTunaboyu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben öncelikle şunu söyleyecem
siteyi anlamadım
25 tl lik olanı alacm ve slot fln sunucu ismi belirleyemedim naapacam?
videolu gösterirseniz sevinirim :)
ödül: Builder +

OzgucOzanUsta

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Slot Sınırsız Sunucu alınca Gelyior İste batihostun forumuna ip mi dns yapmak istiyorum diyorsun ipn diyelim ki 999.999.99.99 bunu yazıyorsun ben su yapmak istiyorum diyorsun= swadı.batihost.com (batihost.com dısındakiler paralı) video ya gerek yok bence alcan iste sunucu ismi ztn oyun icinden yapcan disardan belirlemiyorsun. Kontrol uzak masa üstü ile serveri kontrol ediyorsun kolay web panelde var.

BorakanTunaboyu

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Slot Sınırsız Sunucu alınca Gelyior İste batihostun forumuna ip mi dns yapmak istiyorum diyorsun ipn diyelim ki 999.999.99.99 bunu yazıyorsun ben su yapmak istiyorum diyorsun= swadı.batihost.com (batihost.com dısındakiler paralı) video ya gerek yok bence alcan iste sunucu ismi ztn oyun icinden yapcan disardan belirlemiyorsun. Kontrol uzak masa üstü ile serveri kontrol ediyorsun kolay web panelde var.
sağol kardeşim ben satın aldım 25 tl olanı ip fln seçtirtmedi akşam gelecek veya yarın skype ver yetkilisin!

OzgucOzanUsta

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evt ailevik sorunlar yüzünden cevap yazamadım belki iste konuyu hortlatmıs olucam ama saol ben yetki istemiyorum ben daha çok redstone işleriyle kendi çapımda uğraşmaya çalışıyorum

OzgucOzanUsta

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sanırım anladığım kadarayıyla arkadaş builder aramıyor sadece sorununu çözene yetki ödülü verecek ama belki arıyordur ayrıca kullanıcı yasaklanmış boşuna mesaj atma bende yeni gördüm :D