Builder ve serverden anlayan

Kingmuho11

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler Builder ve serverden anlayan biri varsa Skype sini bana atarbilirmi
acil
Bunu yoruma yazın
mc de nede iyisin : Builder Vb.

EfeOzcelik

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Modaratör:
Komut bilgim:%90
Belki Yardımcı Olurum

RinHyuga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bak Server Den anlayan 3yıllık server atecrübesi olan ve serv erin geişmesini sağlamak içi doğru kişiyim eyer serverini düşünüyosan ve serverin +10 kişiden düşmesini istemiyosan ekle beni skype : facebook:Doruk88

yusuf21184

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bak Server Den anlayan 3yıllık server atecrübesi olan ve serv erin geişmesini sağlamak içi doğru kişiyim eyer serverini düşünüyosan ve serverin +10 kişiden düşmesini istemiyosan ekle beni skype : facebook:Doruk88

Sen Önce Türkçeyi İyi Kullan :)

Kingmuho11

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

mumutucar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız;Umut
Yaşınız;13
Komut bilginiz;%90
İstediğiniz alım;Builder,Mod,Baş modda olur :D Admin VB.
tecrübeniz;5 server Açma Kuruculuk Admin Baş Admin Youtuber baş kurucu server sahibi ortak mod builder baş mod rehber usta rehber pro rehber :D
Ve neden sizi seçelim; Oyuncularla aram çok iyidir komutum iyidir ilgim iyidir bana küfür etmezlerse etmem yani gerek kazmazsa :D
Skypeniz; umutkaptains

Kingmuho11

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız;Umut
Yaşınız;13
Komut bilginiz;%90
tecrübeniz;5 server Açma Kuruculuk Admin Baş Admin Youtuber baş kurucu server sahibi ortak mod builder baş mod rehber usta rehber pro rehber :D
Ve neden sizi seçelim; Oyuncularla aram çok iyidir komutum iyidir ilgim iyidir bana küfür etmezlerse etmem yani gerek kazmazsa :D
Skypeniz; umutkaptains
ekliyorum seni oyunlordu :)

Adınız;Umut
Yaşınız;13
Komut bilginiz;%90
Skypeniz; umutkaptains
ekledim kabul et