Builderlığımı Nasıl Geliştiririm?

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar başlıkta dediğim gibi.Arkadaşımla adventure map yapıyoruz fakat ben hiçbir şey inşa edemiyorum.Etsem de güzel bir şey ortaya çıkmıyor.Komut blokları redstonela falan aram iyi fakat dediğim gibi builderlık olmuyor nasıl geliştirebileceğim hakkında yardımcı olabilecek var mı ?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Buildi iyi olan arkadaşın varsa onlardan yardım alabilir, nasıl yaptıklarını öğrenebilirsin. Keralis gibi ünlü builderları izleyerek ve onlardan örnek alarak oldukça güzel karma yapılar da ortaya çıkarabilirsin.
Her şeyden önce kendi yaptığın buildleri arkadaşlarına göstererek nerelerde eksiklik olduğunu sor. Blok seçimlerine dikkat et, uyumluluğu yakalamaya çalış.
Ama bu saydıklarımın hepsi hayal gücünden geçiyor, sınırlarını genişletmeyi denemelisin.
Bunları yaptıktan sonra gel, burada yaptıklarını paylaş. Bakalım nasıl olacak ^^

Raptork

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildi iyi olan arkadaşın varsa onlardan yardım alabilir, nasıl yaptıklarını öğrenebilirsin. Keralis gibi ünlü builderları izleyerek ve onlardan örnek alarak oldukça güzel karma yapılar da ortaya çıkarabilirsin.
Her şeyden önce kendi yaptığın buildleri arkadaşlarına göstererek nerelerde eksiklik olduğunu sor. Blok seçimlerine dikkat et, uyumluluğu yakalamaya çalış.
Ama bu saydıklarımın hepsi hayal gücünden geçiyor, sınırlarını genişletmeyi denemelisin.
Bunları yaptıktan sonra gel, burada yaptıklarını paylaş. Bakalım nasıl olacak ^^
builderlikle ilgili videolar izle hayal gücünü genişlet ve sabretmeyi öğren^_^
Sağolun dediklerini yapacağım fakat sizce ilk olarak nelerden başlamalıyım ?

dogidogi13

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

muhammed1841 çok güzel söylemiş Keralis'i hakikatten izle iyi youtuber, denebilecek başka bir şey zaten kalmamış

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçek hayatta sokakta görüp beğendiğin evleri binalar vs. seç liste yap. Ardından eve git ve o evleri yapmaya çalış.