BatuBskn0
PayidarNetwork.Batihost.Net
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Dostum, Ben 15 yaşındayım 8 yıllık tecrübem ile tekrardan bir sunucu açmaya karar verdim, kaliteye önem veririm. 2 Yıl ara vermiştim ve tekrardan geldim, benim herşeyde bilgim var elimden her iş geliyor fakat çalıştığım için akşamları en fazla 4-5 saat girebiliyorum, o yüzdende ya pluginlere yada yapılara önem vermem gerekli tek başıma biraz uzun sürücek gibi geliyor eski sunucumdan kalan yapılar malesefki formattan sonra gitti.
Neyse çok fazla uzattım uzun sözün kısası builderliği en az orta seviye olan olgun(yaş fazla önemli değil 13+ olursa iyi olur) birini arıyorum birlikte daha güzel şeyler çıkartabiliriz diye umuyorum.
Discord: BatuBskn0#4123
Edit: Sunucu şuanda aktiftir şuanlık makinem üzerine kurulu ve ben iş yerimdeyim bana hızlı ulaşmak için bu konunun altına yorum yapabilirsiniz.
Neyse çok fazla uzattım uzun sözün kısası builderliği en az orta seviye olan olgun(yaş fazla önemli değil 13+ olursa iyi olur) birini arıyorum birlikte daha güzel şeyler çıkartabiliriz diye umuyorum.
Discord: BatuBskn0#4123
Edit: Sunucu şuanda aktiftir şuanlık makinem üzerine kurulu ve ben iş yerimdeyim bana hızlı ulaşmak için bu konunun altına yorum yapabilirsiniz.