Buildimi nasıl gelistirim

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aekadaşlar buildimi nasık gelişirebilirim tartışasız en kötü build yapan minecraft oyuncusuyum kimse benim filan demesin lütfen.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ben de kötüyüm ama içinde böyle bi istek gelmeli arada ben kötüyken bile O istekle Erinyden 4/10 aldım .s

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu yeri yanlış.

edit: Madness64 ve Keralis izle desenleri ezberle. Sonra gelişirsin , kendi tarzını yaratırsın.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Terraform nedir nasıl yapılır bunlaeı öğrenerek baslayabilirsin.Single playerde w.e veya voxelsiz kucuk yapılar yapabilirsin.İnternetten medieval ev örneklerine bakarak desen veya ışıklandırma gibi şeyler hakkında bilgi edinebilirsin.Şu sıralar akademi veya creative tarzı yerler var.Ordaki yapılardan örnek alıp danışabilirsin[DOUBLEPOST=1436128613,1436128459][/DOUBLEPOST]Unutmadan YouTobe de builderlerin verdiği dersler var onların tutoriallerini izlersende cok buyk fayda sağlar

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Terraform nedir nasıl yapılır bunlaeı öğrenerek baslayabilirsin.Single playerde w.e veya voxelsiz kucuk yapılar yapabilirsin.İnternetten medieval ev örneklerine bakarak desen veya ışıklandırma gibi şeyler hakkında bilgi edinebilirsin.Şu sıralar akademi veya creative tarzı yerler var.Ordaki yapılardan örnek alıp danışabilirsin[DOUBLEPOST=1436128613,1436128459][/DOUBLEPOST]Unutmadan YouTobe de builderlerin verdiği dersler var onların tutoriallerini izlersende cok buyk fayda sağlar

Önerebileceğim;
-Quboic(Premium)
-Eriny Akademi(Cracked)

Bu sunucularda 1 ay takılsan bayağı gelişirsin