Bukkit 1.3.1 Authme

Conixcit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşar Bukkit 1.3.1 R1 VDS Sunucum var Harita ve Authme haricindeki tüm pluginleri Türkçeleştirdim wg warp vb. bildiğiniz işleri bitirdim ama benim için bir server açsam 2 plugin koy deseler Essentials ve Authme derim Authme yapamadım nedense her zaman yaptığım gibi | BURADAN ---> (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)
indirdim ve "plugins" klasörüne attım serveri kapatıp açtım plugini okudu ama yok böyle bir saçmalık olay şöyle.

Normalde ilk sunucuya girince hic hareket edemessiniz "register" olmanız gerekir değilmi ? Bende öyle olmuyor yani direk yürüyebiliyorsun kontrol ediyim dedim pluginde komut varmi evet var "/register <sifre> <sifre>" yazınca kayıtda olunabiliyor. Ama sizi otomatik kayıt etmiyor hadi millet kendi kayıt olur kayıt oldum çıktım girdim "login" yapmamı istemiyor "login <sifre> <sifre>" yapinca zaten giriş yapmışsın diyor.

Eğer bunu halledersem sunucuyu açıcam o kadar önemli bir durum hallederseniz sevinirim.

onur6262

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım senin kullandığın kayıt plugini gelişmiş ip numaranı alıyor eğer aynı ip ile girdiysen kayıt yapmana gerek kalmıyor bildiğim kadarıyla.