byCelil53

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herzaman aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz.Bıkmadınız mı bundan? Hep facyionda faction artık beneler bile faction server açıyor!
Abi dedigin gibi . bebebler bile artık açıyor. factiondan bıktım. plugin paketi çıkardım faction güzelken 2tane ama kimse kullanmadı o zamanların iyisiydi. bende bıraktım plugin paketi yayınlamayı aslında donebilirim. Hub , minigames değişik tarzda şeyler her şey olur siz isteyin yeter. :)

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
CropJoinLeaveMessage gereksiz.
Announcer ve DeathMessages'i silip LegendaryMessages kullanabilirisiniz.
DisableCommands gereksiz.
ColoredTabLit yerine daha gelişmiş tab pluginleri kullanılabilir.MyTabList2 mesela
Ama pakette oyunu kötü yönde çok etkileyen bir şey yok

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
CropJoinLeaveMessage bence gereksiz değil, çünkü [Katıldı] [Ayrıldı] tagları şeklinde istediğimiz süre boyunca kimlerin gelip gittiğini görebiliyoruz.
LegendaryMessages eski sürümlerinde olduğu gibi hala sorun çıkaran, hata loglarında kendini sıklıkla gösteren bir plugin. Bundan dolayı bunun yerine gayet stabil ve kullanımı basit olan Announcer ve DeathMessages pluginlerini kullanmayı doğru buldum.
DisableCommands hakkında şöyle bir şey var, NoCheatPlus'un engelli komutlar kısmına komutları eklediğimizde ve oyun içinden yazınca bu komutlar engellenmiyor.
ColoredTabList her sunucumda kullandığım, bukkit.org sayfasında 90.000 üstünde indirilmesi olan düzgün bir plugindir, isteyen silip istediğini yükleyebilir.

Zaman ayırıp size göre eksik olan şeyleri yine de bana bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi forumlar.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
CropJoinLeaveMessage bence gereksiz değil, çünkü [Katıldı] [Ayrıldı] tagları şeklinde istediğimiz süre boyunca kimlerin gelip gittiğini görebiliyoruz.
LegendaryMessages eski sürümlerinde olduğu gibi hala sorun çıkaran, hata loglarında kendini sıklıkla gösteren bir plugin. Bundan dolayı bunun yerine gayet stabil ve kullanımı basit olan Announcer ve DeathMessages pluginlerini kullanmayı doğru buldum.
DisableCommands hakkında şöyle bir şey var, NoCheatPlus'un engelli komutlar kısmına komutları eklediğimizde ve oyun içinden yazınca bu komutlar engellenmiyor.
ColoredTabList her sunucumda kullandığım, bukkit.org sayfasında 90.000 üstünde indirilmesi olan düzgün bir plugindir, isteyen silip istediğini yükleyebilir.

Zaman ayırıp size göre eksik olan şeyleri yine de bana bildirdiğiniz için çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
LegendaryMessages'in sorun çıkartmasının sebebi mevcut plugin paketlerinde configlerin güncel olmaması.Mesajımda belirttiğim 3 pluginin birden işini yapıyor.Kullanım kolaylığı açısından da pek zor değil.
DisableCommands'ı o açıdan yazmadım.Eğer sunucuyu açan kişi yeterince bilgiliyse engellemesi gereken komut kalmayacktır.Örnek: /bukkit:me yi engellemek için groupmanagera - -bukkit.command.me ekleyip sorunu çözecektir.
ColoredTabList yerine eğer config doğru yapılırsa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu daha iyi olabilir.

J3YDeLi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sorunu çözmek için "/manuadd isim default" yazabilirsiniz. Örnek olarak, /manuadd egen7 default yazdığımızda oyuncu normal oyuncu grubuna tekrar geri aktarılır.
ağa ben ekstra tag eklicem yani /manuaddg gibiydi galiba bunun komutlarını tek tek yazacakmıyız yaw ekliyorum adma warp felan yapamiyor builder yazisi ok ekelemişsin nasil eklicem ?

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
GroupManager\worlds\world\groups.yml dosyasına girdikten sonra bu dosyada ctrl +f yardımıyla değiştirmek istediğiniz yerleri aratın. Örnek olarak oyuncu grubunun prefix ayarını değiştirecekseniz prefix kısmına gidin ve değiştirin.

prefix: '&6[&cOyuncu&6] &e'