Bukkit bugları!

Yigitt05

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir bukkit server kurdum ilk serverim fakat insanlar bug kullanarak dışarı çıkıyor sonra 0918318230918724 para falan yapıyorlar çok fazla kasılıyorlar lütfen bu bugları nasıl kapatıcam söylermisiniz ilk serverim dediğim gibi ve paramın çar çur olmasını istemiyorum lütfen yardımcı olun
evet NoCheatPlus indirdim ama sonra buglar hala duruyomu diye kontrol etmedim onun içine bi komutlar falan eklemek lazım onları bilmiyorum nolur yardımcı olur
Ayrıca "ilk serverin ve tecrubesizsin bu yüzden " falan diye nasihat verecek olursa yazmasın daha iyi lütfen.

Moderatör tarafından düzenlendi:

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Çıkabilmelerinin sebebi bana göre boşluk vardır. Veya faction ise madenler yenilenince bazen en üste atıyor.

Daha önce oynadığım sunucularda hep boşluk bulup dışarı çıkmışımdır :D

Kendi sunucumda böyle şeyler yapanları direk banlıyorum (sınırsız) bug yapanlara karşı sert olursan problem olmaz.

XTrEmPo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dışarı illaki çıkıcaklar bunu bende engelleyemiyorum worldgguard ile dünyada belirli flagları engellersen dışarı çıksalar bile bir şey olmaz.
Para olayına gelince yapılabilcek yüzlerce bug var :D log atarsan bakabilirim.

SonHukumdarTurkiye

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Öncelikle belirli bölgene region atıyorsun.
REGION IÇIN;
//wand alıyorsun, iki taraftan sağ üst olarak seçiyorsun (TÜM ALANI SEÇMIŞ OLUYORUZ) veya iki taraftan seç //expand vert (O ALANA AIT 256. BLOĞA KADAR HEPSI) ardından /rg define <alanismi> yazarak regionu oluşturmuş olduk,
/rg flag <alanismi> pvp deny,
/rg flag <alanismi> build deny
/rg flag <alanismi> invincible allow
/rg flag <alanismi> tnt deny
/rg flag <alanismi> creeper-explosion deny
/rg flag <alanismi> mob-damage deny
/rg flag <alanismi> mob-spawning deny
/rg flag <alanismi> other-explosion deny
yazarak pvp kapattık, build yapmayı kapattık, can gitmesini kapattık, tnt hasarını kapattık, creeper mobu patlayınca hasarını kapattık, canavarlara vurunca veya canavarlara vurulunca can gitmesini kapattık, canavar doğmasını kapattık, diğer patlamaların hasarını kapattık,
Buraya kadar geldik? Bunlar iç bölgenin flag'ları dır.
Şimdi gelelim dış bölgeye,
Şimdi artık bölgenin dışı
yani IU U'yu yapı olarak gör I dışı, I'ya dışarıya 1 blok ileri geliyorsun kenarına her kenara /rg define birkenar, /rg define ikikenar, diye region atıyorsun ardından /rg flag <birkenar> entry deny yazarsan o alana adımını atamazlar :)

ilk serverin ve tecrubesizsin bu yüzden
Böyle yorum yapman hiç hoş değil, Belki bi ara sende böyleydin?

Yigitt05

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle belirli bölgene region atıyorsun.
REGION IÇIN;
//wand alıyorsun, iki taraftan sağ üst olarak seçiyorsun (TÜM ALANI SEÇMIŞ OLUYORUZ) veya iki taraftan seç //expand vert (O ALANA AIT 256. BLOĞA KADAR HEPSI) ardından /rg define <alanismi> yazarak regionu oluşturmuş olduk,
/rg flag <alanismi> pvp deny,
/rg flag <alanismi> build deny
/rg flag <alanismi> invincible allow
/rg flag <alanismi> tnt deny
/rg flag <alanismi> creeper-explosion deny
/rg flag <alanismi> mob-damage deny
/rg flag <alanismi> mob-spawning deny
/rg flag <alanismi> other-explosion deny
yazarak pvp kapattık, build yapmayı kapattık, can gitmesini kapattık, tnt hasarını kapattık, creeper mobu patlayınca hasarını kapattık, canavarlara vurunca veya canavarlara vurulunca can gitmesini kapattık, canavar doğmasını kapattık, diğer patlamaların hasarını kapattık,
Buraya kadar geldik? Bunlar iç bölgenin flag'ları dır.
Şimdi gelelim dış bölgeye,
Şimdi artık bölgenin dışı
yani IU U'yu yapı olarak gör I dışı, I'ya dışarıya 1 blok ileri geliyorsun kenarına her kenara /rg define birkenar, /rg define ikikenar, diye region atıyorsun ardından /rg flag <birkenar> entry deny yazarsan o alana adımını atamazlar :)

Böyle yorum yapman hiç hoş değil, Belki bi ara sende böyleydin?
Dostum :) Anlamadın ben zaten öyleyim bu yüzden dedim öyle olduğumu söylüyorum zaten bunu yüzüme çarpmayın demek istedim :).