Bukkit Developer Aranır !-!-!

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sunucum için java bilgimi geliştirecektim.Ama daha fazla vakte ihtiyacım var.Onun için sizin aranızdan arıyorum. Sunucumda her şeyi kendimiz kodlamış olacağız.Gerekirse spigotunu bile.
Iletisim -> Skype EnesMTOfficial

Hadi Developer'lar !!!

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu için java bilgisi gerekmediğini insanlara ne zaman açıklamayı başaracağız... :/

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Gerekli peki ?
Bukkit library'nin bilgisi gerekli. Java'nın sözdizimini bilsen yetiyor sadece. Ya da bazı özel şeyleri kullanacaksan hemen internete yazarsın "how to make random numbers" falan diye. Yani senin istediğin JAVA BİLGİSİ değil BUKKİT BİLGİSİ olmalı diyordum.

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bukkit library'nin bilgisi gerekli. Java'nın sözdizimini bilsen yetiyor sadece. Ya da bazı özel şeyleri kullanacaksan hemen internete yazarsın "how to make random numbers" falan diye. Yani senin istediğin JAVA BİLGİSİ değil BUKKİT BİLGİSİ olmalı diyordum.
Orası doğru ama biri java bilmeden nasıl bukkit yazılım kodlasın ? Ben Minecraft forumunda Sunucu Yetkili Alımları Kategorisinde Java Developer aranıyor diye yazarsam az çok anlaşılır, bir java program yerine bukkit yazılım istediğim.Sen Alım var diyen kişiye gidip diyebilir misin ne alımı sokakta sosis satmak için alım da olabilir diye
- Saygılarımla ...

Pluginer değil plugin editleyen değil developer lazım !

Neden Forumda adam akıllı developer yok

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orası doğru ama biri java bilmeden nasıl bukkit yazılım kodlasın ? Ben Minecraft forumunda Sunucu Yetkili Alımları Kategorisinde Java Developer aranıyor diye yazarsam az çok anlaşılır, bir java program yerine bukkit yazılım istediğim.Sen Alım var diyen kişiye gidip diyebilir misin ne alımı sokakta sosis satmak için alım da olabilir diye
- Saygılarımla ...

Pluginer değil plugin editleyen değil developer lazım !

Neden Forumda adam akıllı developer yok
Bu forum şu zamanlar developer sıkıntısını çok çekiyor. Doğru düzgün aktif olan pek javacı yok. Onlar da böyle işler için gelmezler zaten. Maalesef