- En iyi cevaplar
- 0
Baska bildiğin hunger games plugini varmı coinli ??
coinlimi tam bilmiyorum ancak libs hungergames var biraz daha lüks duruyor hatta bukkitgamesden
Baska bildiğin hunger games plugini varmı coinli ??
şöle bir şey var benim pluginde coin sistemi var ama çalışması için (mysql) veritabanı gerekiyor. Ve ben (mysql)yi nasıl kullanıcamı bilmiyorum yardımcı olurmusun biraz
video falan varmi ingilizce olsada olur[DOUBLEPOST=1375103006,1375045185][/DOUBLEPOST]kardeş biliyorum çok şey istiyorum ama şöyle bi plugin arıyorum server kendini kapatınca dünyada olanlar silinecek misal tnt patladı serveri tekrar başlatınca dünya eski haline gelmiş olucak şimdiden saol
Admin ticaret npc plugini yaparmısın ama npc yi biz ayarlıcaz mesela 2 zümrüte 2 tavuk vercek sen ona 1 biftek vercen o sana 1 zümrüt vercek öyle ama köylülerde deniyim dedim olmadı yerinde durmmuyorlar bana npc lazım.
Kardeş Serverde Birisine Özel Mesaj Atma Pluginin Adı Nedir ? /m <isim> Olarak Yazılan Plugin...
Kardeş Link Atar Mısın Bulamadımda... Bide Bu Olduğuna Emin Misin ? İnternette Araştırdım Değil Gibime Geliyor... Bide 1.6.2 Sürümü İçin Olsun...Essantials...
Kardeş Link Atar Mısın Bulamadımda... Bide Bu Olduğuna Emin Misin ? İnternette Araştırdım Değil Gibime Geliyor... Bide 1.6.2 Sürümü İçin Olsun...
Sistem diyor sen bukkitten bakıyorsan buna biraz zor öğrenirsin gibi geldi bana
Plugine gerek yok sanırım, protalları kapayın ve oyuncuların başlayacağı noktayı set spawn newbie olarak belirleyin netherde bir noktayıda set spawn default oalrak belirleyin böylece oyuncualr ilk girişlerinde dünyada öldükten sonraki doğuş yerleri ise netherde olur
set spawn newbie başına sılaş koyacakmıyız