Bukkit Plugin Yapma Rehberi 2 Bölüm Birden :O - Videolu :O

Sizce Nasıl?

• Güzel,

Kullanılan: 7 87.5%
  • Kötü,

Kullanılan: 1 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün kanala baya yükleme yaptım yahu :D Ekiptende aynı eforu sarfetmelerini bekliyorum :p Neyse arkadaşlar Türkiyede neredeyse Plugin yazmaya videolu bir kaynak yok, İngilizlerden öğreniyoruz hep bazı yazılı dersler var tabii ki fakat video kadar iyi anlatan bir tane olduğunu zannetmiyorum. Bende bir seri yapayım dedim ve başladım! Hemde 2 bölüm birden çektim, 10 abone olursa 3 ve 4. bölümüde çekerik aceleye gerek yok :p Nightcore'ada devam edeceğim videoda arkadan gelen ses yüzünden kusura bakmayın cızırtıdan dolayı, benim kusurlarımdan dolayıda özür dilerim "R"'leri zar zor söylediğim için pek kasmıyorum vurgulamam gerekiyor dilimin altındaki bir sıkıntıyla ilgili dedi doktor :'( Neyse kanalımıza abone olmayı ve videoları beğenmeyi, yorumlamayı unutmayın!

Bölüm Bir

Bölüm İki

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
O adama çok sinir oldum. Update olayını anlatmadı 5 dolar verin ben güncellerim dedi.
Uzun çekmesine gelirsek Minecraft'a durmadan güncelleme geliyor.
Update derken? Onda bir şey yokki plugin updatelemek saçma bir şey, 1.7.2 de yapılan bir eklenti 1.2.5'de bile kullanılabilir. 1.2.5'de yapılan bir plugin 1.7.2'de bile kullanılır fakat belki event isimleri değişmiştir onlarıda editleyerek halledebilirsiniz.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Her zamanki gibi yine haklısın Sçhefır79. Türkçe kaynak pek olmuyor genelde bu konularda
Ben de bildiğim bazı şeyleri anlatmak istedim ama bebe,özür dilerim, yazmayı örende(!) gel yazanlar yüzünden vazgeçtim.
Yazmayı örende gel yazan da daha "öğren de" yazmayı bilmiyor.[DOUBLEPOST=1408292382,1408292229][/DOUBLEPOST]Ve "ergen" yazmalarını anlayamıyorum. Sanki kendisi anasının karnından yetişkin olarak çıktı. Ve bunların kendisi de "ergen". Ergen olmaması için 20 yaşını doldurmuş olması lazım lâkin 20 yaşındaki olgun birisi bunu yazmaz. Yani kısacası 9 yaşındaki çoluk çocuklar. Neyse konuyu amacından saptırdım biraz özür dilerim.[DOUBLEPOST=1408292422][/DOUBLEPOST]@UpFall @Schaffer79 Ekleme yaptım etiketleyim dedim haberiniz olsun.