Bukkit Plugin Yapma Rehberi 5. Bölüm Eklendi

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben javayı öğrenene kadar sen bu seriyi 3-4 kere bitirirsin sanırım .

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3. dakika: fazla uzatmak istemiyorum
22 dakika video
güzel olmuş

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Beğenmediyseniz beğenmemeyi unutmayın!" KRHN 2015
söylemeseysim olmazdı :D

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu an izleyemiyorum ama izleneceklere ekledim. Eğitici videoları her zaman takdir etmişimdir. Yalnız son sene derslerine daha çok vakit ayır hatta yapabilirsen sadece ona vakit ayır :lol:

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu güncel! 5. bölüm eklendi!
Dostum emek harcayarak güzel videolar hazırlamışsın, tebrikler :) ancak aşağıdaki şekilde yapsan daha yararlı olur;
İlerde çekeceğin derslerin planını yapman, onların kodlarını önceden hazırlaman,youtube diye java projesi açacağına _05_configHashmap gibi yap
ve video sırasında önceden hazırladığın kodları satır satır anlatman halinde 5-6 dakikalık videolar hazırlayabilirsin.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben olsam önceden vidyolarımı hazırlardım, sonrasında her gün yada net ne kadar hızlıysa aralıksın paylaşırdım, böyle pek akılda kalmıyor, adam birinci vidyoyu unutur sonuncusunu izleyince pek bişi anlamaz

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dostum emek harcayarak güzel videolar hazırlamışsın, tebrikler :) ancak aşağıdaki şekilde yapsan daha yararlı olur;
İlerde çekeceğin derslerin planını yapman, onların kodlarını önceden hazırlaman,youtube diye java projesi açacağına _05_configHashmap gibi yap
ve video sırasında önceden hazırladığın kodları satır satır anlatman halinde 5-6 dakikalık videolar hazırlayabilirsin.
Sağ olun hocam, zaten bir video çekmeden önce yazacağım her şeyi ayarlıyorum, yazacağım şeyi yazıyorum sonra videoda bunları anlatarak tekrar yazıyorum. Youtube diye açma sebebim şu an eğitim veriyor olmam. Daha sonra yazacağım her eklentinin zaten ismi olacak, onlara hazırlık ve amaçsız eklentiler yaptığım için Youtube koyuyorum. Yazarken anlatmanın daha akılda kalıcı olduğunu düşünüyorum ki benim için öyle oldu. Video süresi benim için pek önemli değil çektikten 40 dakika sonra zaten hemen Render'layıp yükleyebiliyorum.

ben olsam önceden vidyolarımı hazırlardım, sonrasında her gün yada net ne kadar hızlıysa aralıksın paylaşırdım, böyle pek akılda kalmıyor, adam birinci vidyoyu unutur sonuncusunu izleyince pek bişi anlamaz
İlk 3 videomu dediğin şekilde koydum, tabi aynı anda 3 video olunca izleme sayıları arasındaki farkı kendin görebiliyorsun. En çok izleme ilk koyulanda, sonra son videoda sonra 2. videoda. Buradan çıkardığım şey insanların bunu seri halinde izlememesi geçmesi. Eğer ben eklentiyi yazdıktan sonra sizde yazarsanız isteseniz bile unutamazsınız merak etmeyin.