TamamdırSüper bir kanalmış, tamda bunu arıyordum yahu, neredeyse çok az Türkçe Bukkit kaynağı var, kanala abone oldum, bekliyorum videolarını![]()
TamamdırSüper bir kanalmış, tamda bunu arıyordum yahu, neredeyse çok az Türkçe Bukkit kaynağı var, kanala abone oldum, bekliyorum videolarını![]()
Ben o sırada farkında olmadan "Ben javayı unuttummu yoksa?" diye geçirdim :/...Java bilmiyorsanız izlemeyin dediğinde beni kovuyormuşsun gibi hissediyorum.![]()
Ben o sırada farkında olmadan "Ben javayı unuttummu yoksa?" diye geçirdim :/...
if (you.knowJava()){
learnbukkit();
}
else{
learnJava();
}
durum özetimüthiş ingilizcemKod:if (you.knowJava()){ learnbukkit(); } else{ learnJava(); }
Ya ben şimdi uzatırsam o video 50 dakika falan olur mânası yok hani3. dakika: fazla uzatmak istemiyorum
22 dakika video
güzel olmuş
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Dostum emek harcayarak güzel videolar hazırlamışsın, tebriklerKonu güncel! 5. bölüm eklendi!
Sağ olun hocam, zaten bir video çekmeden önce yazacağım her şeyi ayarlıyorum, yazacağım şeyi yazıyorum sonra videoda bunları anlatarak tekrar yazıyorum. Youtube diye açma sebebim şu an eğitim veriyor olmam. Daha sonra yazacağım her eklentinin zaten ismi olacak, onlara hazırlık ve amaçsız eklentiler yaptığım için Youtube koyuyorum. Yazarken anlatmanın daha akılda kalıcı olduğunu düşünüyorum ki benim için öyle oldu. Video süresi benim için pek önemli değil çektikten 40 dakika sonra zaten hemen Render'layıp yükleyebiliyorum.Dostum emek harcayarak güzel videolar hazırlamışsın, tebriklerancak aşağıdaki şekilde yapsan daha yararlı olur;
İlerde çekeceğin derslerin planını yapman, onların kodlarını önceden hazırlaman,youtube diye java projesi açacağına _05_configHashmap gibi yap
ve video sırasında önceden hazırladığın kodları satır satır anlatman halinde 5-6 dakikalık videolar hazırlayabilirsin.
İlk 3 videomu dediğin şekilde koydum, tabi aynı anda 3 video olunca izleme sayıları arasındaki farkı kendin görebiliyorsun. En çok izleme ilk koyulanda, sonra son videoda sonra 2. videoda. Buradan çıkardığım şey insanların bunu seri halinde izlememesi geçmesi. Eğer ben eklentiyi yazdıktan sonra sizde yazarsanız isteseniz bile unutamazsınız merak etmeyin.ben olsam önceden vidyolarımı hazırlardım, sonrasında her gün yada net ne kadar hızlıysa aralıksın paylaşırdım, böyle pek akılda kalmıyor, adam birinci vidyoyu unutur sonuncusunu izleyince pek bişi anlamaz