Bukkit-Premium hatası

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
[Sorun Çözülmüştür.]
[Sorun Çözülmüştür.]
[Sorun Çözülmüştür.]
[Sorun Çözülmüştür.]

Beyler bukkit server açıcam.Crackli oynuyorum.Server properties ayarlarından online mod:False ayarlarınıda yaptım fakat girmeyi denediğimde User not premium diyerek beni oyundan atıyor.Bi yardım edin dostlar.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
demekki düzgün yapamadin yada serveri açarlen kullandigin .bat yada .runda bi ayar yapman gerek

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bişi indirmene gerek yok kardeşim byShyBoy yanlış anlama ama söylemen yeterli eğer sen verirsen daha çok hata çıkabilir.
bukkit server için kurduğun batlı dosyanın içine bir kod yazmışsındır.O kod da true vardır o true online mod'un truesi orayı false yaparsan sorun çözülür. Fark ettiysen server.properties de ne kadar false yaptıysan true oluyor.

By ShyBoy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Ona Verdiğim Bat Dosyası Ayarlıydı Ve Bir Sorun Çıkmaz Bende Biliyorum False Yapacağımızı Ama Sadece Anlatmaya Üşendim :)

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten Ona Verdiğim Bat Dosyası Ayarlıydı Ve Bir Sorun Çıkmaz Bende Biliyorum False Yapacağımızı Ama Sadece Anlatmaya Üşendim :)
Sistem farklılığı belirtilen yolun bulunamaması ram farklılığı vb sorunların çıkma olasılığı yüksek çünkü birbirinizin bilgisayarının aynı olduğu belli değil :)

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşlerim çok sağolun.Sonunda sorun çözüldü pluginli serverımı açtım düzelteyim yakında herkeze ip verir gireriz :D

By ShyBoy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
8gb ram var 64bit işletim sistemi ve senin verdiğin o dandirik dosya çalışmıyo -.-" Windows SmartScreen engelliyor.
Engeller tabi kardeşim Kendi Yaptığın bat dosyasını engellemiyor ama indirdiğin bat dosyasını engelliyor Ve senin yapman gereken smartscreen'in uyarısı geldiğinde ekseçeneklere basıp yinede çalıştır demen. :)

By ShyBoy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Sana Ne Yapman Gerektiğini Şimdi Anlatacam Üşenmeden :)

İlk Önce server dosyasının içine yeni bir metin belgesi aç içine : java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false yaz tmmdır sonra farklı kaydet de .bat dosyası yap okdr

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş dediğini diğer adam söyledi yaptım çokta güzel girip oynuyorum.Smartscreende ek seçenekler bölümü yok yani hiç çalıştırmıycak :D Bi üşenseydinde diğer arkadaşın mesajını okusaydın bunu yazmana gerek kalmazdı :D ama yinede uğraşmışsın sağol :D