Bukkit Server 1.4.6 ERROR

emryrkcc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bukkit server kurdum. .bat dosyasına tıkladığımda Bir hata alıyorum ve devam etmek icin bir tuşa bastığımda kapanıyor nolur yardım edin :(
C:Users\ekin emir\Desktop\Minecraft server>java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -O true
Java iç yada dış komut, çalıştırılabilir.
Program yada toplu iş dosyası olarak tanınmıyor.
C:Users\ekin emir\Desktop\Minecraft server>PAUSE
Devam etmek için bir tuşa basın...|

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
server dosyanın içindeki cradtfbukkit[version].jar in adından versiyonu silebilir ya da .bat ın içine o .jarın tüm ismini yazabilirisn

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
## Java Yolu Bulunamadı Demek isitiyor . Başlat.bat ı açıp :

// JAVA 7

Java 7 - 32 Bit :
Kod:
@ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

Java 7 - 64 Bit :
Kod:
@ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

// JAVA 6

Java 6 - 32 Bit :
Kod:
@ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

Java 6 - 64 Bit :
Kod:
@ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx1G -jar craftbukkit.jar
PAUSE

## Lütfen işinize Yaradıysa Beğenin Ve Teşekkür Edin .

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
java yi birdaha yükle derim ben sen kurmuş ama başka bir klasör seçmiş olabilirisn bilgisayarım a gir progrramları kaldır gibi bişi olcak yukarda ona bas java yı bul kaldır yeniden kur zaten bulamazsan hiç yüklememişsin demektir

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
cmd de çıkan bütün kodları kopyala yapıştırsana bi java yı mı bulamıyo yoksa bukkitcraft ı mı ona bi bakalım bide .bat ı nı da at hata varmı kontrol edelim

fbsejder

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sırf Başkalarıda Yararlansın Diye Paylaşıyorum Bunu yapıptada Çözebilirsiniz.

Adım 1: Başlattan Bilgisayara sağ tıklıyoruz ve Özellikler diyoruz.

Özellik dedikten sonra Gelişmiş Sistem Ayarlarına giriyoruz.

Adım 3: Gelişmiş Sistem Ayarlarına girdikten sonra alt tarafta bulunan Ortam Değişkenlerine giriyoruz.

Adım 4: Ortam Değişkenlerine girdikten sonra alt kısımda bulunan Sistem Değişkenlerinden Path'i bulup üstüne çift tıklıyoruz.

Adım 5: Sistem Değişkenlerini Düzenle kısmı açıldıktan sonra Değişken Değerine Java klasörünüzdeki bin dosyasının konumunu yazıyoruz. Örn: C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin

Adım 6: Javanın içindeki bin klasörünün konumunu yazdıktan sonra tamama basıyoruz ve artık sorunsuz Bukkit Bat Dosyasını Çalıştırabilriniz.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana :D