vds - vps kiralarsam şimdi ben pc yi kapattığımda server konsolu açık mı kalıcak kendi bilgisayarım üzreinden barınıyor çünkü bukkit server internet sitelerinden değilVar Kardeşim VDS & VPS Kiralayabilirsin.
Kendi PC Üzerinden Yapıcam Diyorsan Bu Tüm Sınavlarının 100 Olması Gibi Bişi.
VDS - VPS Dediğimiz Şey Kendi Bilgisayarın Gibi Düşün Tek Farkı Daha Kuvvetli ve 7/24 Güç İle Besleniyorlar, Yani Bilgisayarınla Alakası Olmuyor Sunucunun.vds - vps kiralarsam şimdi ben pc yi kapattığımda server konsolu açık mı kalıcak kendi bilgisayarım üzreinden barınıyor çünkü bukkit server internet sitelerinden değil
VDS - VPS Dediğimiz Şey Kendi Bilgisayarın Gibi Düşün Tek Farkı Daha Kuvvetli ve 7/24 Güç İle Besleniyorlar, Yani Bilgisayarınla Alakası Olmuyor Sunucunun.
Kendi Bilgisayarından 7/24 Sunucu Kuramazsın, Kursanda İnternetin Kaldırmaz.
VDS: Tüm Müşteriler İçin Ayrı Bir Makinedir, hiçbir Donanımı Paylaşmadan Kişi Kullanır.
VPS: Tüm Müşteriler Tek Bir Makinede Aynı Donanımı Kullanırlar.
Örnek: VPS'de 1 Bilgisayar Düşün 64GB Ram, 2 Müşteri Var Toplam Sen 32 O 32GB Ram Almış Sen 32'yi Zorlarsan Diğer Müşteriden Kısar Aynı Şekilde İnternet Felanda Evde Aynı Anda 2 PC Oyun İndirmeye Çalışınca Nasıl Yavaşlarsa Aynı Mantık.
VDS İse Tamamen Sana Özel Bir Makinedir, İçinde ki Donanım Sana Ayrılmıştır Bu Donanımı Ne Geçebilirsin Ne de Diğer Kullanıcıların Donanımlarımdan Kullanabilirsin.
Rabisu Dene @Rabisu Gerekli Bilgiyi Sitelerinde vs. Bulursun Ucuz Zaten.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burdan kiralarsam olur mu olursa hansini önerirsin uygun fiyata
Yeterince bütçen varsa batihostda deneyebilirsin. Ama arkadaşın dediği gibi rabisuda oldukça ucuz.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burdan kiralarsam olur mu olursa hansini önerirsin uygun fiyata
Rabisuyuda Kullanabilir Orasıda Fena DeğilYeterince bütçen varsa batihostda deneyebilirsin. Ama arkadaşın dediği gibi rabisuda oldukça ucuz.
Bukkit serverimin 7/24 açık olmasını istiyorum pc kapanınca server dosyasının çalışmasını istiyorum bunun bir yöntemi var mıdır yardımlarınıza ihtiyacım var