Bukkit Server Acil Yardım

HasanTruck

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler ben bukkit server açtım ve içine arkadaşlarla oynayacığımız bir map attım ve bir kaçtane ayarlamalar yaptım.Neyse size şunu soruyom=serverlara girince hep lobi de doğuyoruzya ben onu yapamadım adam en son nerden çıktıysa gene ordan doğuyor lobi yapmak için ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
forumda bununla alakalı bie skript vardı araştırısan bulabirsin

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Authme Pluginini Yükleyip Config.ymlsine Giris Yapip

ForceSpawnLocOnJoinEnabled: true

Yaparsaniz Sunucunuza Girenler Spawna Atilir.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
senin dediğini deniyeceğim gardaş.
ilk önce türkçeyi düzgün kullanalım lütfen bu ara konu dışı mesaj olcak ama bukkit kullanmayı bırakmalısın spigot kullan aradaki farkı anlarsın kullanıca ve üstteki çözüm büyük ihtimalle ie yarar oda yaramazsa yaramadı yazarsan sevinirim

HasanTruck

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Authme Pluginini Yükleyip Config.ymlsine Giris Yapip

ForceSpawnLocOnJoinEnabled: true

Yaparsaniz Sunucunuza Girenler Spawna Atilir.

denedim olmadı çünkü pluginsi attım servera girdim sonra çıktım ptekrardan plugins klasörüne girdim ama orda AuthMe nin klasörü yoktu ve bu yüzden config.yml dosyasıda yoktu olmadı başka bilen varmı

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
denedim olmadı çünkü pluginsi attım servera girdim sonra çıktım ptekrardan plugins klasörüne girdim ama orda AuthMe nin klasörü yoktu ve bu yüzden config.yml dosyasıda yoktu olmadı başka bilen varmı
Authme.jar ı Plugins Klasröüne atıp serveri yeniden başlatınız authme diye bir klasör cıkcaktır.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
authme den kaynaklandığını sanmıyorum.... bu arada authme klasörünü silip sunucuyu çalıştır olmaz ise en güncel sürümü indir

HasanTruck

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bungeecord sever açmasını bilen varmı.Ben port açamıyorum kullanıcı adı ve şifremi bilmediğim için hamachiden açıyom ona göre anlatırmısınız bungeecord server açmayı