Bukkit server damage hatası !!!!!!!!!!!! Acil yardım!!!!

osmanww

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bukkit serverimde hata oluştu il kurduğumda yoktu sonradan kendi kendine olan bir hata bu serverde kimse ne olursa olsun hasar almıyor acıkmıyor... Nedenini 1 haftadır bulamadım!!! Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Serverime yüklü PLUGİNLER: (bu arada | işaretini çok aşşağıya uzanmasın diye pluginleri ayırmak için yaptım.)
Aplha chest | Antijoinbot | authme | automessage | blockhunt | blockparty | bowspleef | chestshop | citizens | clealag | colorme | commandsgins | cropjoinleavemessage | digitalclock | essentials | frameprotect | godpowers | helathplus | help_pages | iconomy | jobs | legendarymessages | letitrain | lockette | minigames | mobountyreloaded | mobhealth | modreq | motdmanager | multiverse-core | multiverse-portals | multiverse-inventories | mwparkour2 | myhorse | nocheatplus | nopl | oıtc | openinv | playerheads | protocollib | regenblock | scs |simpleregionmarket | simplevipperks | splegg | supechat | survivalgames | timeismoney | tntrun | worldedit | worldguard
pluginlerim bunlar Şimdiden TEŞEKKÜRLER herkeze ...

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum. 1. O crash reportun o uzun olan yerleri lazım bize. 2. atmazsan yardımcı olamayız

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nocheatplus gibi hile önleyici pluginlerin ayarları yanlıs yapılmıs olabilir.Diğer düşündüğüm ise atak ve can veren pluginler bunlar bi hatadan dolayı engelliyor olabilir.Konsolda gelen hatanın en üst kısmını arastır hata veren pluginin ismi yazar orda