Evet[DOUBLEPOST=1414438016,1414437984][/DOUBLEPOST]Javanız Güncel Mi ?
O Nasıl bir şey link felan atabilirimisiniz ?Zaten Google'a yazınca çıkıyor ama CraftBukkit telif hakkı yediği için açılmıyor olabilir. Spigot ile açmayı deneyin serveri.
spigotmc.org'a girince orada download kısmı var. Oradan indirebilirsiniz. Veya Google'a "Spigot indir" tarzı bir şey yazarsanız karşınıza direkt indirme linki çıkar.Evet[DOUBLEPOST=1414438016,1414437984][/DOUBLEPOST]
O Nasıl bir şey link felan atabilirimisiniz ?
Spigot da sanırım Telif yemiş buforumda bi arkadaş 1.7.2 bukkiti upload etmiş sağolsun ondan aldım şimdi kuruyorum. Ama artık nasıl server açıcaz ki Bunlar telif yediyse 1.7.2 var bende ama olsun baska sürümler için soruyorum.spigotmc.org'a girince orada download kısmı var. Oradan indirebilirsiniz. Veya Google'a "Spigot indir" tarzı bir şey yazarsanız karşınıza direkt indirme linki çıkar.
Spigot da Craftbukkit gibi takedown yedi. @Mertosman eğer Spigot istiyorsan sana yasal olmayan bir link veririm.spigotmc.org'a girince orada download kısmı var. Oradan indirebilirsiniz. Veya Google'a "Spigot indir" tarzı bir şey yazarsanız karşınıza direkt indirme linki çıkar.
Microsoft aldı ya hep o yaptı.Spigot da Craftbukkit gibi takedown yedi. @Mertosman eğer Spigot istiyorsan sana yasal olmayan bir link veririm.
Eğer Spigot'ta yediyse benim de diyebilecek bir şeyim yok. Bunun opsiyoneli başka yok diye biliyorum.Spigot da sanırım Telif yemiş buforumda bi arkadaş 1.7.2 bukkiti upload etmiş sağolsun ondan aldım şimdi kuruyorum. Ama artık nasıl server açıcaz ki Bunlar telif yediyse 1.7.2 var bende ama olsun baska sürümler için soruyorum.
Ah Microsoft AhhMicrosoft aldı ya hep o yaptı.
Eğer Spigot'ta yediyse benim de diyebilecek bir şeyim yok. Bunun opsiyoneli başka yok diye biliyorum.
1.7.x var mı hani spigot'da öyleydi galiba hepsi giriyordu..Ah Microsoft AhhNeyseki 1.7.2 sürümünü buldum onla idare edicez.
Evet yedi. Ayrıca attığınız link ilegal bir link. Bilginize...Spigot takedown yemedi.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linke tıkla ordaki Spigot 1649 yazanı indir olur.
Ben denedim oldu.