Bukkit Server Hata

Mertosman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar, Önceden server kuruyodum ama simdi kurarken ''no main manifest attribute,in craftbukkit.jar'' hatası alıyorum. Yardım edin lütfen.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Google'a yazınca çıkıyor ama CraftBukkit telif hakkı yediği için açılmıyor olabilir. Spigot ile açmayı deneyin serveri.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet[DOUBLEPOST=1414438016,1414437984][/DOUBLEPOST]
O Nasıl bir şey link felan atabilirimisiniz ?
spigotmc.org'a girince orada download kısmı var. Oradan indirebilirsiniz. Veya Google'a "Spigot indir" tarzı bir şey yazarsanız karşınıza direkt indirme linki çıkar.

Mertosman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
spigotmc.org'a girince orada download kısmı var. Oradan indirebilirsiniz. Veya Google'a "Spigot indir" tarzı bir şey yazarsanız karşınıza direkt indirme linki çıkar.
Spigot da sanırım Telif yemiş buforumda bi arkadaş 1.7.2 bukkiti upload etmiş sağolsun ondan aldım şimdi kuruyorum. Ama artık nasıl server açıcaz ki Bunlar telif yediyse 1.7.2 var bende ama olsun baska sürümler için soruyorum.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigot da Craftbukkit gibi takedown yedi. @Mertosman eğer Spigot istiyorsan sana yasal olmayan bir link veririm.
Microsoft aldı ya hep o yaptı.
Spigot da sanırım Telif yemiş buforumda bi arkadaş 1.7.2 bukkiti upload etmiş sağolsun ondan aldım şimdi kuruyorum. Ama artık nasıl server açıcaz ki Bunlar telif yediyse 1.7.2 var bende ama olsun baska sürümler için soruyorum.
Eğer Spigot'ta yediyse benim de diyebilecek bir şeyim yok. Bunun opsiyoneli başka yok diye biliyorum.

Hetanekoq

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben siteyi veriyim ama yasal değil şimdiden söylemiş olayım.
PHP:
http://spigotmc.info/