Bukkit Server Klasörü [1.5.2/6.2] | H4CK3RW0LF

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar ,

Bugün Sizlere Açamayan Arkadaşlar İçin Bukkit Server Klasörümü Vereceğim Yapmanız Gereken Server.Properties Dosyasını Not Defteri İle Açıp Gerekli Kuralları Koymaktır , Eğer Properties İle Sorularınız Varsa Burada Sorun Cevaplayalım , Ayarlarınızı Yaptıktan Sonra Başlat.bat'a Basmanız Yeterlidir. Eğer 1.6.2'de Oynamak İstiyorsanız ;

-'craftbukkit1.6.2.jar'a Sağ Tık Ad Değiştir Yapıp Ctrl+C'ye Basıyoruz , Burayı Kopyalıyoruz .

-'Başlat.bat'a Sağ Klik Yapıp 'Düzenle'ye Basıyoruz , Kopyaladığımız Yazıyı Yukarıda İşaretlediğim Kısıma Yapıştırıyoruz Kaydetip Çıkıyoruz .

Başlat.bat'a Bastığımız da IP'niz Üzerinden Bir Bukkit Server Açılır , Eğer 1.5.2 İstiyorsanız , İşaretlediğim Kısımı 'craftbukkit1.5.2.jar' ile Değiştiriyoruz ...

Okuduğunuz İçin Teşekkürler Umarım yardımcı Olabilmişimdir.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hmm bunlar sıkıntılı işler mübarek biraz daha geniş rehbere ihtiyacı vardı
Bir de senin verdiğin kod 32bit Windows7 ve ismi craftbukkit - 1.5.2-RO.1.jar olan serverler için yani kod da sıkıntılı habibi son olarak server.properties'den online-mode false olmazsa crackli kullanıcılar oyuna giremez.

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm bunlar sıkıntılı işler mübarek biraz daha geniş rehbere ihtiyacı vardı
Bir de senin verdiğin kod 32bit Windows7 ve ismi craftbukkit - 1.5.2-RO.1.jar olan serverler için yani kod da sıkıntılı habibi son olarak server.properties'den online-mode false olmazsa crackli kullanıcılar oyuna giremez.

Dostum Ben xp Kullanıyorum Bilmem resimlerden Anladın mı ?