Bukkit Server Kuramıom!!!yardım..

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkdaşlar bukkit serverimi kuruyorum her şey tamama bad login hatası erio lütfen yardım edin hamachi serverim var baya online kişi var ben bu serveri bukkit yapcam ama badlogin lütfen destekk.......:blase:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadas bukkiti kurdugun bilgisayarda minecraft bad login hatasini veriyosa senin pc bu 2 programi aynanda kaldiramiyor demektir bukkit normal hamachi servera göre bilgisayari daha fazla zorlar

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
kaptan123 Arkadaşım senin söylediklerinle pek alakası yok bence arkadaş server.properties dosyasını ayarlamamış.

Dolayısıyla ip bulunamadığı için o hatayı veriyor :)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
McSg Serverine Gir Bakiyim BadLogin Demiyormu ? veya premiumlu serverlere
arkadas demekki senin pc o serveri kaldirmiyor bazi haritalar pcyi zorlar (çok fazla lag yada donma yaratacak haritalar)bundan dolayi giremessin ve premiumlu servera girmeye çalisirsan ve orjinal oyun kullanmiyosan user not premium hatasi alirsin

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
6 GB Ram Fıstık Gibi İşliyor Premiumum öle bir hata almadım bilmeden konuşmayalım. senin dediğin gibiyse server ip yerine hamachi ipsini yazsın server ip : xxx.xx.xx.xx Örn.
ben minecraft sp kullaniyorum ve ekran karti iyi olmadan hiçbi ise yaramaz bunuda iyi bilmen lazim

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaslar ben çözümü buldum bukkitin sitesinden aldıgımız kodun sonunda true yazan yeri false yapın
bide server propertiestye pvp yi false yapın online modu false yapin server acilinca o true olcak ama sorun degil arkadaslarınız ve siz girebiliyorsdununz

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sen ya ne yazdini bilmiyosun yada oyunu bilmiyosun Dolayısıyla ip bulunamadığı için o hatayı veriyor yazmissin ama bad login hatasi çogunlukla oyun açilisinda çikan bir hatadir ve sistemde birseylerin yetersiz oldunu belirtir (donanim,driver gibi)
kardes ben senden daha iyi bilirim bu oyunu al buda sana cevabım:arkadaslar ben çözümü buldum bukkitin sitesinden aldıgımız kodun sonunda true yazan yeri false yapın
bide server propertiestye pvp yi false yapın online modu false yapin server acilinca o true olcak ama sorun degil arkadaslarınız ve siz girebiliyorsdununz