bukkit server kuramıyorum

tito80

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bukkit server için herşeyi hallettim ama RUN.bat sunu diyor
195 recipes
27 achievements
12:17:37 [INFO] Starting minecraft server version 1.3.2
12:17:37 [INFO] Loading properties
12:17:37 [INFO] Default game type: SURVIVAL
12:17:40 [INFO] Generating keypair
12:17:40 [INFO] Starting Minecraft server on domdom.zapto.org:25565
12:17:40 [WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!
12:17:40 [WARNING] The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requ
ested address: JVM_Bind
12:17:40 [WARNING] Perhaps a server is already running on that port?
>yardım eden olursa sevinirim guzel bir server kuracaz

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
İlk hata domdom.zapto.org senin Uzak IP adresin olacak. Serverini yerel ip adresinde açman lazım. Mesela 192.168.1.2 felan kaçsa artık herkesinki değişir. cmd.exe'yi çalıştırıp ipconfig komutuyla yerel ip adresini öğrenebilirsin. Yada direk biliyorsan yaz. Ör: 192.168.1.2'yi yazacaksın server IP'sine
neyse ikinci olarak portların açık mı?

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen bendede aynı hata çıktı bende senin dediğin gibi,192.168.2.1 yazdım oldu ama başka bir ip yazdığımda olmuyor.192.168.2.1 yazdığımda sadece aynı modem üzerindekiler girebiliyor bi yardım edin yha bukkittede oluo minecraft_server'dede olmuo birisi yardım etsin yha!!!

asmadam121

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler size seve seve yardım edebilirim :) ip adresinin girildiği yere hamachi ip ni yazacaksın oda şuradan belli oluyor ---
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
--- işaretlenmiş yerdeki ip yi yaz yani :) AMA KENDİ HAMACHİNİN İP SİNİ YAZ (resimdeki hamachi başkasının)

Ve unutmadan hamachinize katılmayan birisi serverinize giremez bu şekilde serverinize sokmak istediğiniz adamları ve sokmamak istediğiniz adamları seçebilirsiniz

tito80

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaa ben hamachi kurarım o kolay port açamadıgım içn svyi domdom olarak kuramadım herkeze teşekurler gerekte kalmadı sorunu cozdum tesekurler

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler size seve seve yardım edebilirim :) ip adresinin girildiği yere hamachi ip ni yazacaksın oda şuradan belli oluyor ---
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
--- işaretlenmiş yerdeki ip yi yaz yani :) AMA KENDİ HAMACHİNİN İP SİNİ YAZ (resimdeki hamachi başkasının)

Ve unutmadan hamachinize katılmayan birisi serverinize giremez bu şekilde serverinize sokmak istediğiniz adamları ve sokmamak istediğiniz adamları seçebilirsiniz
Ben Hamachisiz Diyorum Arkadaşım.Hamachili Server kurduğumda hiçbir hata almıyorum.Tekrar port açtım yeni ip'mi yazdım yine olmadi