Bukkit server kurdum kimse gelemiyor :(

HasanEsİs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bukkit server kurdum port açtım güvenlik duvarı kapattım whitles online mod kapattım yinede kimse giremiyor :( :( :(
BULANA ADMİNLİK

HasanEsİs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Whatismyipaddres ordaki ip veriyorum birde server.protesiter mi ney metin belgesinde server ip olan yere 192.168.1.6 yazıyorum ıpv4 adresi cmddeki

_BurakGider_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Whatismyipaddres ordaki ip veriyorum birde server.protesiter mi ney metin belgesinde server ip olan yere 192.168.1.6 yazıyorum ıpv4 adresi cmddeki
Server.Properties e 192.168.1.6 yazmayacaksın. Öyle yaparsan sadece senin internetine bağlananlar gelebilir. Server.properties deki yere de whatismyipaddres deki ip yi yazıcaksın.

HasanEsİs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öle panel açılmıyo

panelde bişeler yazıo direk kapanıo

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Server.Properties e 192.168.1.6 yazmayacaksın. Öyle yaparsan sadece senin internetine bağlananlar gelebilir. Server.properties deki yere de whatismyipaddres deki ip yi yazıcaksın.
sadas öyle yapıcak karıştırmayın adam portu sabit ipsine acıcak server propertiesede sabit ipsinin yazıcak girmek isteyenler whatsmyip dekiyle giricek bilmiyorsanız yorum yapmayın muhtemelen senin problemin server propertiesde online mode = true yazıyor onu false yap

HasanEsİs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadas öyle yapıcak karıştırmayın adam portu sabit ipsine acıcak server propertiesede sabit ipsinin yazıcak girmek isteyenler whatsmyip dekiyle giricek bilmiyorsanız yorum yapmayın muhtemelen senin problemin server propertiesde online mode = true yazıyor onu false yap
yaptım en üste bak lütfen :)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
server properties dosyasını kopyala buraya at sonra bana hangi bukkiti kullandıgını söyle port açma sayfasınıda çek at buraya

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
içindeki yazıyı diyorum :)

bide TCP/UDP ekle sadece tcp yada sadece udp değil

HasanEsİs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
motd=A Minecraft Serverenable-rcon=falselevel-seed=max-build-height=256online-mode=falsegenerate-structures=truewhite-list=falsespawn-animals=trueresource-pack=view-distance=10level-name=worldallow-flight=falsespawn-npcs=trueserver-ip=192.168.1.6server-port=25565max-world-size=29999984network-compression-threshold=256max-players=20enable-command-block=falsehardcore=falselevel-type=DEFAULTsnooper-enabled=truepvp=trueannounce-player-achievements=trueresource-pack-hash=op-permission-level=4spawn-monsters=truedifficulty=1player-idle-timeout=0enable-query=falsegamemode=0allow-nether=trueforce-gamemode=falsegenerator-settings=server-name=Unknown Servermax-tick-time=60000spawn-protection=16#Sun Jun 26 13:43:21 EEST 2016#Minecraft server properties

içindeki yazıyı diyorum :)

bide TCP/UDP ekle sadece tcp yada sadece udp değil
ok tcp udp yapim