Server.Properties e 192.168.1.6 yazmayacaksın. Öyle yaparsan sadece senin internetine bağlananlar gelebilir. Server.properties deki yere de whatismyipaddres deki ip yi yazıcaksın.Whatismyipaddres ordaki ip veriyorum birde server.protesiter mi ney metin belgesinde server ip olan yere 192.168.1.6 yazıyorum ıpv4 adresi cmddeki
sadas öyle yapıcak karıştırmayın adam portu sabit ipsine acıcak server propertiesede sabit ipsinin yazıcak girmek isteyenler whatsmyip dekiyle giricek bilmiyorsanız yorum yapmayın muhtemelen senin problemin server propertiesde online mode = true yazıyor onu false yapServer.Properties e 192.168.1.6 yazmayacaksın. Öyle yaparsan sadece senin internetine bağlananlar gelebilir. Server.properties deki yere de whatismyipaddres deki ip yi yazıcaksın.
yaptım en üste bak lütfensadas öyle yapıcak karıştırmayın adam portu sabit ipsine acıcak server propertiesede sabit ipsinin yazıcak girmek isteyenler whatsmyip dekiyle giricek bilmiyorsanız yorum yapmayın muhtemelen senin problemin server propertiesde online mode = true yazıyor onu false yap
ok tcp udp yapimiçindeki yazıyı diyorum
bide TCP/UDP ekle sadece tcp yada sadece udp değil
konuyu takip et görürsünaynı sorun bendede var yardim edermisiniz
okey öle yapıyorum çaktırmadan bnde yararlanıomkonuyu takip et görürsün
okey öle yapıyorum çaktırmadan bnde yararlanıom