Bukkit Server Pluginleri ile İlgili Sorunlar

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben burda bazı şeyler sorcaktım.
1.Bir bukkit serverde bir plugin yükledim.İsmimde [Oyuncu] (nick) yazıyor.Onu nasıl admin yapabilirim.
2.ClearLag ta süre nasıl ayarlanır?60saniye gibi
3.Başlangıca ................ Survival gibi yazılar nasıl eklenir?
4.Kurallar komutuna yazı nasıl eklenir?
5.Küfür koruması nasıl düzenlenir?
6.Mesela pvp spawnda kapalı olcak bunu nasıl ayarlayabilirim?
7.Spawn yerini ./spawnpoint olarak mı seçeriz yoksa başka bir komutu mu var?

NOT:ŞİMDİLİK BU KADAR.SORUM OLURSA EDİTLERİM.

Son düzenleme:

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başlangıçtaki yazılar dediğin giriş yaparken yazılan mesajsa
Essentialsa gir oradan motd not defterinin içine mesajlarını kaydet.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
1. /manuadd <oyuncu-ismi> admin(yada her ne koyduysan admin şeysini:))
2. clearlag klasörüne ulaş plugins'ten config e gir time yada radius yazabilir onun önündeki sayı saniye olarak geçer.
4. essentials klasörüne gir plugins'te ki rules.txt yada rules.yml yada başka bir text uzantısı vardır onu doldurman yeterli renkle ve şekiller işler.

GoldenArrow42

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. clearlag klasörüne ulaş plugins'ten config e gir time yada radius yazabilir onun önündeki sayı saniye olarak geçer.
4. essentials klasörüne gir plugins'te ki rules.txt yada rules.yml yada başka bir text uzantısı vardır onu doldurman yeterli renkle ve şekiller işler.
Çok saol şu 1. çok işime yaradı :D[DOUBLEPOST=1403381471,1403380758][/DOUBLEPOST]
Peki küfür korumasını düzenleyebiliyor muyuz her konuştuğumda atıyor :D

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
1 yıldır eklentiler ile uğraşmıyorum eskimişim hangi yerden yapıldığını hatırlamıyorum.

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
world guard eklentisini yukle, //wand yaz alani sol ve sag ile sectikten sonra, /rg define <wg_ismi>