bukkit serverden anlayanlar bakabilirmi

showglory1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
beyler ben bukkit server kurdum (nitrado felan deil)
ama benden başka kimse giremio nasıl düzelticem yardımcı olun

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Hamachi ise windows defender ile alakalı olabilir ordan hamachiye izin vermelisin
Yüksek ihtimal bu şekildir

showglory1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hatayı bilmiyorum dier kişiler e ip veriom giremioz diolar ama ben girebiliom (pre deilim)

Friedrich

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Windows'da Javaya - Hamachiye izin vermeyi dene.
Online mode : False.
White-list : off.
Craftbukkit kodunda bi hata varsa düzeltmeyi dene.
Hamachi'de aynı ağda olduğunuzdan emin olun.
Java'nı güncelle.
CraftBukkit'den başka bir sürüm indirmeyi dene.
Java'yı yanlış indirmişte olabilirsin senin bilgisayarın 64 Bit ise 86 Bit indirmiş olabilirsin yani. (86 Bit = 32 Bit)

Aklıma gelen çözüm yolları bunlar.

EmirErenKara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Arkadaşım serverin portlu ise yerel ağ yani ( 192.168.1.1 Veya 192.168.2.1 ) Bunların ikisinide dene. Ve port yönlendirme yap. Port yönlendirme nasılmı yapılır ? tabikide linkimizi veriyorum TIKLA Ancak Modemin TPLINK Değilse internete minecraft port açma yazabilirsin. Serverin hamachiliyse (Vpn Programıdır) O kişinin hamachi ağının içinde olduğuna dikkat et. Ve senin hamachi adresini ver.

showglory1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Arkadaşım serverin portlu ise yerel ağ yani ( 192.168.1.1 Veya 192.168.2.1 ) Bunların ikisinide dene. Ve port yönlendirme yap. Port yönlendirme nasılmı yapılır ? tabikide linkimizi veriyorum TIKLA Ancak Modemin TPLINK Değilse internete minecraft port açma yazabilirsin. Serverin hamachiliyse (Vpn Programıdır) O kişinin hamachi ağının içinde olduğuna dikkat et. Ve senin hamachi adresini ver.
1.si server hamachi açmadan kendim girebiliyorum
2.si modem netmaster uydunet
port işini yapınca çalışıcaksa şimdiden teşekkürler