BUKKİT SERVERE KİT EKLEME ACİL YARDIM!!!!!

SEMH28

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR SERVERİME NASIL KİT EKLEYECEĞİM ÖRNEĞİN VİP KİTLERİ VB.
LÜTFEN ACİL YARDIM EDİN!!!!!!!!

SEMH28

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
peki oyuncuların bu kiti kullanması için group manager hangi komutu ekleyeceğim ve bu kit için süre yapamaz mıyım

Crys!s

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kits.get.kitadi şeklinde ekleyeceksiniz. Ancak süre için ayar yok. Eğer pluginler konusunda biraz bilgim var derseniz essentials'in kit özelliğini kullanmanızı öneririm. Diğer pluginlerden daha gelişmiştir. Config'ini açıp kit diye arama yaparak bulabilirsiniz. Ayarlaması zor değildir. Takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.

SEMH28

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kits.get.kitadi şeklinde ekleyeceksiniz. Ancak süre için ayar yok. Eğer pluginler konusunda biraz bilgim var derseniz essentials'in kit özelliğini kullanmanızı öneririm. Diğer pluginlerden daha gelişmiştir. Config'ini açıp kit diye arama yaparak bulabilirsiniz. Ayarlaması zor değildir. Takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.
essentialstaki kitleri nasıl ekliyecem ordan ayarluyorum ancak oyuncular kullanamıyo

Crys!s

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buradan essentials ile ilgili tüm permissionların eklenme şekillerini görebilirsiniz. Kitler için permission ayarı essentials.kit.kitadı şeklinde eklenir.

yigit9955

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben düzenliyorum Serveri tekrar baslatiyorum sacma sapan 2 - 3 tane ise yaramaz kit geliyo (benim ayarladiklarimdan farkli [isim olarakta])
Acil yardim