Bukkit Servere MOD yükleme VİDEOLU ANLATIM !

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar videoyu çektim sesim kötü olabilir ilk videom heyecanlandım o yüzden yeterince rahat davrandım . Umarım anlayıp yapabilirsiniz .
Eğer yaparsanız eksileri olarak karşı tarafında modu yüklemesi lazım . Artıları olarak hem modlu hem pluginli server sahibi olucaksınız . Videoda backpack modu ile authme pluginini çalıştırıyoruz .
Videomuz .

-----------------------------------------------------------

Videoda kullanılan dosyalar.

---------------------------------------------------------------

MCPC 1.4.6 :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MCPC 1.4.6 Mods :

MCPC Backpack mod :

MCPC 1.4.6 1.5.7 mod :

Forge Mod Loader :

Not : Arkadaşlar serverinize mod yüklediniz. Her şey çok güzel . Fakat minecraft gelişen bir oyun ve her süreme göre ayrı ayrı modlar ayrı ayrı port yapmaları lazım ve bu çok uzun sürer eğer bu şekilde bir server açmayı düşünüyorsanız kesinlikle minecraft.jar dosyasınıda vermeniz lazım. Aksi takdirde serverinize versiyon farkından giremezler.

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
krds ben nası adamları admin yapcam onu bi soyleyin ya bukkit serverde
Ya direk konsola op olacak oyuncunun ismi (örnek : op Sondigi ) (Yalnız bütün kodları yazabilir o yüzden tehlikelidir alttakini uygulayın derim.)
yada permissionex gibi bir pluginle bir grup açarsın o gruba belli kodlar verirsin adamıda o gruba atarsın.

hartmen98

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim mod nasıl yüklüyoruz mesela ben serverime slendermod yüklemek yada herobrine mod yüklemek istiyorum nasıl yapıcaz.

serthuzur

Marangoz
En iyi cevaplar
0
abiciğim normal modlar hamachi sservere yükleniyor
bukkit servere plugin yükleniriyor bu kadar