-.-sağol gördüğüm ilk server i dediğin şekilde yarı ele geçireceğim
![]()
Mesaj yazmayı mı unuttun?
mesaji surat ile verdim ....Mesaj yazmayı mı unuttun?
Rapor etmemek için kendimi zor tutuyorum..mesaji surat ile verdim ....
burda kufur yok bir hakaret yok neyi rapor ediyorsun merak ediyorum...Rapor etmemek için kendimi zor tutuyorum..
Cevap yazmak yerine ifade kullandın sadece.burda kufur yok bir hakaret yok neyi rapor ediyorsun merak ediyorum...
illa cevap yazacam diye bir kural yok ist]ersem anlatmak istedigimi ifade ile belirtirim.. buda seni ilgilen dirmez bu benim tercihimdir ve buna saygi gostermelisin....Cevap yazmak yerine ifade kullandın sadece.
bence o arkadaşa söylecenek çok söz yoktuRapor etmemek için kendimi zor tutuyorum..
Evet arkadaş haklı adam op değilken sadece creativedeyken komut bloğunu alamaz çünkü oyun blok listesinde yok ./give komutu ile alabilir ve give komutunu opsanız yada yetkiniz varsa kullanabilirsiniz komut bloğu ile kendini op yapamazsın kısaca yetkin yokken yetkin varsada op yapma ihtiyacı duymassın diye düşünüyorumhataların var komut bloklarından server neden ele geçirilmiyor sence ? komut bloğunu kullanmak için OP olmak gerekiyor zaten
hataların var komut bloklarından server neden ele geçirilmiyor sence ? komut bloğunu kullanmak için OP olmak gerekiyor zaten
evet haklisiniz fakat söle dusunun bazi serverler oto lapis yenilemek icin command block kullaniyor kendi test lerime göre serverde herhangi bir yerde bulunan bir command block u op olmasan bile sadece gamemode 1 ile duzenleyip kendini op yapabiliyorsun yani eyer serverde command block özelligi aciksa ve lapis veya baskabir is icin kullaniyorsan baskalarina gamemode 1 vermeden önce bir daha dusunun derimEvet arkadaş haklı adam op değilken sadece creativedeyken komut bloğunu alamaz çünkü oyun blok listesinde yok ./give komutu ile alabilir ve give komutunu opsanız yada yetkiniz varsa kullanabilirsiniz komut bloğu ile kendini op yapamazsın kısaca yetkin yokken yetkin varsada op yapma ihtiyacı duymassın diye düşünüyorum
Op ve creative değilse nasıl düzenleyecekevet haklisiniz fakat söle dusunun bazi serverler oto lapis yenilemek icin command block kullaniyor kendi test lerime göre serverde herhangi bir yerde bulunan bir command block u op olmasan bile sadece gamemode 1 ile duzenleyip kendini op yapabiliyorsun yani eyer serverde command block özelligi aciksa ve lapis veya baskabir is icin kullaniyorsan baskalarina gamemode 1 vermeden önce bir daha dusunun derim
not : he bide madem serverde commandblock özelligi acik adam niye acmis olabilir sizce demekki command blocku herhangi bir iste kullaniyor ki acmis dimi ?
dipnot: yada acemilikten acmistir![]()
baskalarina gamemode 1 vermeden önce bir daha dusunun derim![]()
lutfen dikkatli okuyun ben önceki yorumumda ne demisim gamemode 1 yani creative....Op ve creative değilse nasıl düzenleyecek
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk