Uygulama Listesinde
Half Life 2 Steam
Quake 3
Remote Aministrator
Remote Destkop
SSH
gnutella
Web Server
FTP
VNC
Telnet
POP3
var. Ama Minecraft olmamasına rağmen bana uygulamanın mevcut olduğunu söylüyor. Gerçekten çok sinir bozucu. Özellikle buna kimsenini hiçbir konuda çözüm bulamamış olması.[DOUBLEPOST=1405978358,1405978312][/DOUBLEPOST]Sizin bu konuda kesin bir çözümünüz var mı ya da hiç karşılaştınız mı böyle bir sorunla ?
Abi o olmuo yalanına tüküriyimPort daha önce açılmışserver ip (server.properties deki) kısma pc`nin ipsini yaz. ardından internete my ip yaz ve ordaki ip yi arkadaşlarına ver
![]()
Yaptım da söylüyorum zaten... Olmazsa server-ip yi boş bırak...Abi o olmuo yalanına tüküriyimİnsan yapıpda söyler !
O kadar kolay değilYaptım da söylüyorum zaten... Olmazsa server-ip yi boş bırak...
Bu arada istersen söyle çözümünü bu sorunu yaşayan çoğu kişiye bu konuya bakıyor olabilir.kadir skype var mı ya da V4 senini var mı
Ekliyim birbirimizin serverine girmeyi deniyelim bari[DOUBLEPOST=1406042689,1406023561][/DOUBLEPOST]KESİN KES ÇÖZÜMÜ OLAN YAZSIN !!!!!!111!!!!!!![DOUBLEPOST=1406095292][/DOUBLEPOST]Sorun çözüldü
Konu kilit.