Bukkit sunucum hep açık kalsın (soru)...

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıktaki gibi bir sunucu açmayı düşünüyorum 100 kişilik (bunu arttırabilirim). Neyse lafı uzatmadan sölim bu sunucuyu açtıktan sonra bilgisayarı kapatmam gerekicek gece zaten hiç açık olmaz PC vs. bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Bir çözüm yolu bulmam gerekiyor.

Mkarslan_happyspor

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
VDS sunucu alabilirsin. Bilgisayarı kapatmadan olmaz. MinecraftTürkiyenin ortak olduğu "Nitrado" dan uygun fiyatlara alabilirsin. 100 kişi gibi bir server a yaklaşık 8 GB RAM lazımdır. 8 GB RAM lı server lar 120TL/AY dan başlar. Yardımcı olduysam ne mutlu bana...

R

Reloven

Ziyaretçi
Nitrado Türkiye Kadar Kazık Bir Hosting Görmedim Hele Bugün Euro Yükseldi 100Kişilik Sunucu 180 TL'ye Denk Geliyor

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
VDS sunucu alabilirsin. Bilgisayarı kapatmadan olmaz. MinecraftTürkiyenin ortak olduğu "Nitrado" dan uygun fiyatlara alabilirsin. 100 kişi gibi bir server a yaklaşık 8 GB RAM lazımdır. 8 GB RAM lı server lar 120TL/AY dan başlar. Yardımcı olduysam ne mutlu bana...

Bedava kaçak yokmu :D

Mkarslan_happyspor

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sende amma saçma şeyler istiyon. Bi mob olmak istiyon, bi beleş sunucu istiyon bu ne ya :D :D :D

Emrecanmert

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mustafa ikinci bilgisayarin varsa ona kur kapatma veya laptop varsa serveri acik birak kapata basmadan laptopun kapagini indir gene acik kalır :)

HolyCat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
StarBilişim var aslinda bir ara almıştım kullandığım oldu yanii,