Yardım bukkit sunucusu için craftbukkit.jar dosyasına RAM verme

fishman473

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
12
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Oyun Sürümü
minecraft java edition optifine 1.16.1
ben bir bukkit (craftbukkit) sunucusu kuracam ve sunucu dosyalarının yüklenmesi için craftbukkit.jar dosyasına tıklamam gerek tıklıyorum ve açıyorum ama uygulama max 245MB harcadıktan sonra daha fazla dosya yüklemiyor sonra duruyor ve en sonundada kapanıyor bu sebeple sunucuyu açamıyorum dünya dosyalarını ben attımmı daha çok dosya yükleyebiliyor ama yine yetersiz ve benim bilgisayarımın RAM i 4GB ve hafızası o kadardan fazla en az 2GB hafızam var .bat dosyasından RAM yükselt demeyin onu yaptım dosyada yazanlar şunlar (java sürümüm 7)
@Echo off
"C:\Program Files\Java\jre7\bin\java.exe" -server -Xms4096M -Xmx4096M -jar craftbukkit.jar
pause
1GB 1024MB ediyo diye biliyom 1024 X 4 = 4096
ve dünya dosyası 245MB tan çok alan kapladığı için sunucu açılmıyor arkadaşımla iddaalaştık en iyi skyblock sunucusu açanınkini oyniyacaz diye aternostan açmak istemiyom çünkü orada bütün pluginler yok ve plugin önerme sistemide yalan bazı pluginlere bu site desteklenmemektedir diyor desteklenenlerede bu yeterince popüler deil diyor arkadaşlar nasıl bu bukkit sunucusunu açabilirim yardım edin he arkada uygulama açıktı yine aynısı oldu YARDIm
 


BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
Mesajlar
1,130
En iyi cevaplar
162
Beğeniler
526
Puanları
4,570
Ruh hali
Sunucu açılırken veya kapanırken herhangi bir hata veriyor mu ?
 

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Mesajlar
3,619
En iyi cevaplar
98
Beğeniler
5,539
Puanları
9,180
Ruh hali
Merhaba, sunucuyu craftbukkit.jar'a tıklayarak değil de .bat uzantılı dosyaya tıklayarak açıyoruz. Disk kapasitesi ve RAM farklı kavramlar. Disk kapasitesi açısından sıkıntı yaşadığınızı sanmıyorum, bu durumda dünya dosyasının ne kadar olduğunun yer kaplama açısından önemi yok. RAM'ın tamamını sunucuya vermeyin, o kaynak bilgisayar tarafından kullanılıyor çünkü. Dediklerinizden bir şeyler tahmin ediyorum ama sıkıntının ne olduğundan emin olmak için hata loglarını incelememiz gerekiyor.

Ayrıca şu kaynağı kullanmanızı tavsiye ederim: Bedava - Minecraft Sunucu Başlatma Dosyası | Türkçe Karakter Destekli, Optimizeli!
 

Üst