Spigot.AÇILMAZSA neyle server kurulucak arık
odamı bukkit gibi bir şeySpigot.
Evet.odamı bukkit gibi bir şey
kurdumda bukkitdeki pluginler onda çalışırmı dicemde adamlar plugins kısmınıda kapatmış.
Çalışır.Aa unutmuşum pluginlerde gg oldukurdumda bukkitdeki pluginler onda çalışırmı dicemde adamlar plugins kısmınıda kapatmış.
tamam yakında biz artık serverde oyanayamıcaz anlaşıldıÇalışır.Aa unutmuşum pluginlerde gg oldu
Minecraft realms var.Ayrıca bende hala duran bir tane 1.7.2 craftbukkit var.tamam yakında biz artık serverde oyanayamıcaz anlaşıldı
orjinal almadığım için realmsde alamıcam bence sadece realms'in yaygınlaşması için yapıyorlar ve realms çok pahalı benceMinecraft realms var.Ayrıca bende hala duran bir tane 1.7.2 craftbukkit var.
Aslında iyi oldu.16– sunucu açamayacak kolay kolay.abili serverlerden ve abilerin açtığı serverlerden kurtulmuş olacağız.orjinal almadığım için realmsde alamıcam bence sadece realms'in yaygınlaşması için yapıyorlar ve realms çok pahalı bence
ben arkadaşlarımla oynarken sadece bukkit kuruyordum çünki essentials yükleyip bazı yerleri /setwarp yapıyordum yada ayrı bir dünya açıyordum Multiverse-Core ile onlar orda oynarken ben redstonela çalışıyordum .[DOUBLEPOST=1409867534,1409844580][/DOUBLEPOST]serverlere elveda beylerAslında iyi oldu.16– sunucu açamayacak kolay kolay.abili serverlerden ve abilerin açtığı serverlerden kurtulmuş olacağız.
Nesi iyi oldu.İnsanlar plugin yazamazsa nesi iyi olacak ? Sunucuların ne farkı kalacakAslında iyi oldu.16– sunucu açamayacak kolay kolay.abili serverlerden ve abilerin açtığı serverlerden kurtulmuş olacağız.