BukkitGames minimum oyuncu sorunu!

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar deneme amaçlı serverimde bukkitgames plugininde config.yml'den minimum_players_start'ı 1 kişi yaptım ama serverda geri sayım bittiğinde yeterince oyuncu yok sayım tekrar başlıyor hatası alıyorum. nasıl düzeltirim :'(

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Serveri resledin mi ?

config'i düzenledikten sonra serveri açıp kapadım daha sonra girdiğimizde yine olmadı ama /start yazdığımda (sanırım start'tı) maç birden başladı ama bu sefer birbirimize vuramıyorduk ve 30 saniye dolduğunda ölümsüzlük kalktı yazısı kendini saniyede 1 tekrar etmeye başladı (beraberinde her saniye "çın" sesi çıkıyordu)

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özel ayarlarını yedek alıp, tekrar yüklemeni öneririm. Biraz uzun sürebilir ancak yaptığın bir değişiklik veya bir yanlışlık bile pluginlerin çalışmamasını sağlayabilir.

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Özel ayarlarını yedek alıp, tekrar yüklemeni öneririm. Biraz uzun sürebilir ancak yaptığın bir değişiklik veya bir yanlışlık bile pluginlerin çalışmamasını sağlayabilir.

özel ayarlar derken pluginlerimi bi yere kopyalayıp pluginleri en saf haliyle tekrar mı yükliyim?

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok hayır, BukkitGames plugin klasöründe oyun ayarlarıyla ilgili ve gerekli bir değişiklik yaptıysan onları unutma anlamında demiştim.BukkitGames zarar görmüş gibi görünüyor.

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yok hayır, BukkitGames plugin klasöründe oyun ayarlarıyla ilgili ve gerekli bir değişiklik yaptıysan onları unutma anlamında demiştim.BukkitGames zarar görmüş gibi görünüyor.

peki deniyim.[DOUBLEPOST=1378916086,1378915559][/DOUBLEPOST]

peki sadece minimum players özelliğini mi değiştireyim yoksa hiçbirşeyi değiştirmeden bırakayımmı?

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl düzgün geliyorsa ona göre ayarla çok bilmiyorum BukkitGames pluginini