BukkitGames Skripti Engelliyo

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar benim sunucumda her oyuna girdiginizde
elinize bir kitap geliyor ve skriptle ona sağ tıklayıp kit menüsünün açılmasını ayarladım
adam sağ tıklıyo hiçbişi olmuyo hatta artık kitap bile gelmiyo bukkitgames bunu engelliyo
hatta baska bir itemi denesemde oyuncunun eline gelmiyo bukkitgamesin engellemesini nasıl kaldırabilirim
veya tamamen skriptle bir hunger games sunucu yapılabilirmi ?

İyi Forumlar

H

HardCore2

Ziyaretçi
gerçekten skriptten anlıyorsan bu sorunu çözebilirsin.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Skript ile bir hunger games sunucusu yapılabilir. Ama bayaa zor olacaktır.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
death özelden atarmısın hiçbirini bulamadım sunucumda su an 23 online var onları yapsam 40 ı geçer biliyorum özelden sitelerin linklerini atarmısın :)

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Malesef BukkitGames Engelliyo Yapacak bir şey Yok / Bunu Ben sana Plugin İcine Yazarak Yapmıştım O Yüzden Olmuştu. / Skriptle Hunger Games Yapabilirsin Benimki Skriptle Yapılmış Mesela /

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
blyorum seninkinin skriptle yazılı olduğunu ee sen nasıl yaptın yani sende bukkitgames plugini yokmu

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eski konulara baktımda baya skript toplamışsın vede yazmıssınki beyler minecraft türkiye üyelerine paylaşcam bu hg skriptini paylaştınmı ? [DOUBLEPOST=1432369330,1432368850][/DOUBLEPOST]paylaşıcakmısın hunger games eklentini yni

H

HardCore2

Ziyaretçi
eski konulara baktımda baya skript toplamışsın vede yazmıssınki beyler minecraft türkiye üyelerine paylaşcam bu hg skriptini paylaştınmı ? [DOUBLEPOST=1432369330,1432368850][/DOUBLEPOST]paylaşıcakmısın hunger games eklentini yni
nerde öyle üyeler.. toplarlar sonra giderler