Bulunduğu Olumsuz Durumdan Kurtulmak - Daha İyi Bir Gelecek Kazanmak İsteyenler (Kişisel Gelişim)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Biri şu @Reix abiini durdursun yoksa ben yönetime şikayet edeceğim burama kadar geldi bu abiten.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Sürekli benimle uğraşıp duruyor abi abi şeyler yapıyor bana sen herkese abi diyorsun diye falan takıyor grupalr açıyor milleti topluyor ve onları kullanmaya çalışıp onları bana karşı kışkırtmaya çalışıyor yeter artık bıktım yönetime şikayet edeceğim artık o abii.
Bunların hepsini ksıkançlıktan yapıyor belli kendi grupların da benim hakkım da saçma sapan konular açıyor yok bestia ya karpuz saldırısı karpuz atacağız yok canımız sıkıldı ne yapalım? gidip bestia fun cluba ve hareme saldırı yapalım bu ne?

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
benim bir zamanlar 2 tane eşeğim vardı iki tanesini de canımdan fazla seviyordum bir gün bir tanesiyle ilişkimiz ilerledi ve eşeği yatağımın başucunda buldum ben daha ne olduğunu anlamadan öbür eşeğim sanki isyan ediyormuşçasına anırarak odaya girdi ve bana kocaman masum gözleriyle baktı ve baktı... Ben heyecanlanıp hemen yanımdaki eşeğin makul yerine hızla tokat attım(neden yaptım bilmiyorum o anda sağlıklı düşünemiyordum galiba) acısından dolayı eşek odayı basan diğer eşeğe saldırdı. Gözlerim önünde 2 gün boyunca dövüştüler. Odayı basan eşek yendikten sonra arkadaşının cesedini benim çığlıklarımın eşliğinde ağzını şapırdatarak yemeye başladı. Bu durumdan dolayı şok olan ben sadece dehşet içinde bunu izleyebildim. Eşek ziyafetini bitirince manasız yüzüyle bana baktı ve hızla üzerime atıldı. Sanırım 2 saat boyunca beni .... 2 saatin sonunda eşek yorgun düşmüştü ve yatağın diğer ucunda uykuya dalmıştı. Bundan yararlanan ben eşeği testislerinden başlayarak yeme başladım. O anda bana nasıl bir güç geldi bilmiyorum ama eşek ne kadar çırpınsa da elimden kurtulamadı ve yatağımın üstünde korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. O gün 2 önemli arkadaşımı kaybettim hocam şu an çok vicdan azabı çekiyorum bana yardım edin lütfen. Cesetleri de duvara süs olsun diye astım(temizlemeden). HELP!!!!

Güzel sorun, güzel çözümü hak eder:

Günde 3 defa aç karınla dinliyorsunuz. Yaklaşık 1 ay eksiksiz bir şekilde devam edin.